Cahit Zarifoğlu Hikaye Atölyesi Projesi

KARABÜK (AA) - Yenice Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin ortaklaşa hazırladığı Cahit Zarifoğlu Hikaye Atölyesi Projesi başladı

Güncel - 26-06-2015 18:00

Cahit Zarifoğlu Hikaye Atölyesi Projesi

KARABÜK (AA) - Yenice Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin ortaklaşa hazırladığı Cahit Zarifoğlu Hikaye Atölyesi Projesi başladı. 

Yenice Anaokulu'nda düzenlenen törene katılan Kaymakam Oğuz Cem Murat, yaptığı açıklamada, projenin öğrencilere okuma alışkanlığı kazandıracağını ve kültürel birikimlerine katkı sağlayacağını söyledi. 

Edebi ve kültürel bilgilerin genç yaşlarda öğrenilmesinin önemini vurgulayan Murat, "Burada farklı yazarların hayatları ve eserleri işlenecek. Öğrencilerimizin kendi kültürlerini bu yaşlarda öğrenmesi gerekir. Çocuklarının kültürel dünyalarının zenginleşmesi ufuklarını açacaktır. Projeye 25 lise ve 25 ortaokul öğrencisi katılıyor. Böyle çalışmaların her zaman arkasında olacağız. Eğitim ülkemizin geleceğidir" diye konuştu. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

14-05-2026 - Güncel

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

14-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik