Canik Kuzeyin Parlayan Yıldızı

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Samsun Haber - 27-03-2024 18:06

Canik Kuzeyin Parlayan Yıldızı

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’in kazandırdıkları projeler ve yatırımlarla gerçek bir ilçe kimliğine kavuştuğunu ifade etti. Canik’in yeni kimliğini kazanmasında önemli rol üstlenen yatırımlarla, aynı zaman zamanda vatandaşlara yerinde hizmet imkânı sunduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Kuzeyin Parlayan Yıldızı Canik

“Yeni yaşam alanları ve sosyal donatı alanlarıyla ilçemizin çehresini değiştirdik” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, 5 yılda Canik’e yaklaşık 10 milyar Türk lirası değerlinde yatırım kazandırdıklarını belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı,  “Canik’imiz için azim ve gayretle çalıştık. Hemşehrilerimizle her daim birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet ettik. Projeler ve yatırımlarla ilçemizi yeni kimliğine kavuşturduk. Canik’e altın çağını yaşattık. İnsanların odak noktası olarak benimsediği bir merkez haline dönüştürdük. Canik’imizin değerine değer katmak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle 31 Mart günü gerçek belediyeciliğin mührünü sandığa vuracağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Hayran Bıraktı

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Hayran Bıraktı

27-04-2024 - Samsun Haber

Bakan Işıkhan Başkan Doğan’ı ziyaret etti

Bakan Işıkhan Başkan Doğan’ı ziyaret etti

27-04-2024 - Samsun Haber