CHP Samsun Milletvekili adayı Kemal Zeybek, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve şehir merkezinde çalışmalarını sürdürürken, işlettiği otelde FETÖ'nün firari imamının babasını ağırladığı iddia edildi.
Bilindiği üzere CHP Milletvekili ve adayı olan Kemal Zeybek, Havza ilçesinde bir otelin de işletmeciliğini yapıyor. ODA TV Samsun Muhabiri Bülent Karslıoğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasında yayınladığı bir mesajda, FETÖ'nün firari imamının babasının Kemal Zeybek'in işlettiği otelde misafir edildiğini ileri sürdü. Gündeme gelen bu iddianın doğru olup olmadığı bilinmezken, CHP'li Kemal Zeybek'in milletvekili olmadan önce geçmiş yıllarda Fetullah Gülen cemaatine yakın sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen Kenya gezilerine katılarak o yıllarda Samsun İmamı olan Bilal Karaduman'ı ziyaret ettiği biliniyor.
Samsun Kent Haber
















Ziya KUL
ismail kahramanın da damadı firari ama adamın tbmm başkanlığına zeval gelmediği gibi akasyamhaber.coma da haber olmadı.siz insan değilsiniz.alnınız secdeye değdiği vakit bu yorumum aklınıza gelsin ve Allah'ın mahkemesine kendinizi hazırlayın.Ne malum o babanın evladını reddetmediği, evladının yaptığına üzgün olmadığı, 24 haziranda akpye oy vermeyeceği? birilerinin fişlediği, ayrıştırdığı, kutuplaştırdığı yetmiyor mu ki böyle haberler yapıyorsunuz. 8 yıl önce