En Özel Tasarım Çikolatalar

En özel anlarda sevdikleriniz için tatlı izler bırakmak için Moose Chocolatier birçok imkan sağlıyor.

Güncel - 06-12-2021 17:58

En Özel Tasarım Çikolatalar

Sevgililer günü, anneler günü veya babalar günü gibi özel günlerde tasarım ve özel çikolatalar Moose Chocolatier’de… Moosechocolatier kutu çikolata ya da tasarım çikolata seçenekleri ile kişiye özel farklı dokunuşlara izin veriyor. Belçika çikolatasından elde edilen yoğun kıvam ve gerçek çikolata deneyimi, usta ellerden çıkıyor.

Tavşan, penguen gibi hayvan figürlerinin yanında ayakkabı ve çanta gibi tasarımlarla da farklı konseptler oluşturulabiliyor. Açılış, davet beya kutlamalar için kişisel zevklere uygun çikolata tasarımı oluşturulabiliyor. Tek bir ısırık ile yoğun ve gerçek çikolata tadı, meyve ya da kuruyemişler ile zenginleşiyor. Böylece son derece iştah açıcı ürünler karşımıza çıkıyor. Özellikle son zamanlarda tasarım dünyasının zenginleşmesine paralel olarak spesiyal çikolatalara olan ilgi de günden güne artış göstermektedir.

Spesiyal Çikolata

Birbirinden lezzetli ve orijinal görüntülü çikolata yapan Moose Chocolatier, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük butik çikolata tasarımcısıdır. Tasarımcı çikolatacı olması sayesinde special birçok çikolata oluşturma fırsatını müşterilerine sunuyor. Moose Chocolatier, spesiyal çikolata tarzı ile stik çikolatalar en çok tercih edilen ürünlerinden birisidir.

Stik çikolataların bir tanesi bitter bir tanesi sütlü olmak üzere her damak zevkine uyum sağlıyor. Ayrıca meyve dilimleri ve gerçek kuruyemiş dokunuşları ile de orijinal bir tadıma izin veriyor. Özel cappucino ganajlı çikolatalar kahvenin yanında en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Yeni tasarım çikolatalar hem göze hem de mideye hitap etmeyi başaran çikolatardır.

Tasarım Çikolata

Moose Chocolatier, özel günlere uygun anlamlı be lezzetli çikolatalar üretmektedir. Çikolatayı seven ailenize, sevgilinize ya da dostlarınıza anlamı günlerde özel jestler yapılması için tasarım ürünler yapmaktadır. Bu tasarımlar ayakkabı, çanta, isim veya harf, hayvan figürleri olabilir. Belçika çikolatasının yoğun hazzının farklı tasarımlara yansımasına izin veren Moose Chocolatier tasarım çikolata fırsatları ile sütlü ve bitter ürünleri bir araya getirerek en güzel çikolata deneyimini sizler için sunuyor. Böylece tam da aradığınız lezzetlerle buluşmanız da mümkün hale geliyor!

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

DEM Partili Birecik Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

30-04-2024 - Güncel

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

Tükiye’de Türk Olduğu İçin Milliyet Farkı Ödedi

29-04-2024 - Güncel