Eski Belediye Başkanının Uygunsuz Görüntüleri Davasında Her Şey Sil Baştan!

Samsun'da 6. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen eski bir belediye başkanına uygunsuz görüntülerle şantaj ve tehdit davasının ikinci duruşmasında mahkeme salonundakileri şok eden itiraflar geldi.

Samsun Haber - 26-05-2021 14:58

Eski Belediye Başkanının Uygunsuz Görüntüleri Davasında Her Şey Sil Baştan!

Samsun'da eski bir belediye başkanın, belediye başkanlığı döneminde bir bayan ile uygunsuz görüntülerinin çekilmesi ve söz konusu görüntülerle kişiye şantaj ve tehdit yapıldığı iddialarının görüldüğü duruşmada şok gelişmeler yaşandı.

Geçtiğimiz Ramazan ayında eski belediye başkanının şikayeti ile yapılan gözaltıların ardından devam eden mahkemenin ikinci duruşmasında eski belediye başkanının kendisine şahit gösterdiği isim, ifadesinde yaşananları hakimin huzurunda bütün ayrıntılarıyla tek tek anlattı.

Söz konusu görüntüleri elinde bulunduran kişiden, eski başkanın direktifleri doğrultusunda, aldıklarını ve görüntüleri elinde bulunduran kişinin bu nedenle darp edildiğini mahkemeye anlatan A.H, "Her şeyi anlatacağım hakim bey" diyerek söze başladı…

Eski belediye başkanının gözaltılar öncesi kendisinden yana şahit olması konusunda, tekliflerde bulunduğunu ve olayla ilgisi alakası olmayan kişilere de dava açılması için yönlendirme yaptığını da itiraf eden A.H, eski belediye başkanının şikayet dilekçesi ve mahkemeye verdiği ifadesinde yer alan "Bana Ö.S'nin talimatlar yağdırdığı ve görüntüleri her yere yaymalarını söylediği bir video getirdiler. İzlediğim bu videoda çete başı olarak görülen Ö.S'nin yanında O.B, R.Y, H.Ö'de vardı" sözlerini de, bugün mahkemeye gelerek ifade veren A.H tarafından yalanladı.

 

Söz konusu görüntüleri kendisinin çektiğini ve bu görüntülerde ve ortamda H.Ö'nün olmadığını anlatan isim, "Çeteyse, çete biziz. R.Y, H.Ö'nün olaylarla bir ilgileri yok" dedi.

Bu itiraflar sonrası mahkeme salonu buz keserken, müvekkil avukatları ise mahkeme hakimine, duruşmaya katılmayan eski belediye başkanının bir sonraki duruşmaya gelmesini ve kendisine yöneltmek istedikleri soruların olduğunu ifade etti.

Mahkeme Kasım ayına ertelendi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SAMPA, Türkiye'nin En Büyük 142. İhracatçısı Oldu

SAMPA, Türkiye'nin En Büyük 142. İhracatçısı Oldu

27-06-2026 - Samsun Haber

Kültür Yolu’nda Kültür Yok, Kargaşa Çok!

Kültür Yolu’nda Kültür Yok, Kargaşa Çok!

27-06-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer