Ey Gözünü Sevdiğimin Türk Millî Futbol Takımı!

Köşe Yazıları - 08-10-2020 10:26

Ey Gözünü Sevdiğimin Türk Millî Futbol Takımı!

Her ne kadar bir hazırlık maçı olsa da; Almanya karşısında  değil beraberliği, gaibiyeti kaçıran Türk Millî Futbol Takımı' mız oldu !

Türkiye; tam bir ciddiyet ve sorumluluk duygusuyla, Almanya kalesine tam 3 gol füzesi gönderdi. Bir anda ne olduğunu anlayamayan Almanya Millî Takımı, dua etsin ki mağlubiyetten kurtuldu !

O ne  inanmışlık, o ne müthiş bir birlik ve berabrlik ruhu idi. Her bir futbolcumuz; yüklendikleri, taşıdıkları Türk ve Türkiye isimlerini; onurluca ve gururla taşımanın, en iyi ve güzel şekilde o ay-yıldızlı, şerefli formanın hakkını ve sorumuluğunu mükemmel bir biçimd sahada verdiler.

Bir defa; oyunda sen- ben düşüncesi ve zihniyeti değil; " BİZ " olmanın bilinç ve gururu vardı. Hangi futbolcuyu yazayımki iyi oynadı diye; bir Ozan Tufan 49. dakikada  Almanya kalesine öyle bir füze gönderdi ki adamlar topun nereye gittiğini bir an için anlayamadılar !

Efecan, 67. dakikada saneye çıkıp, takımımızın 2. golünü ve 90+ 4'  te de Kenan Karaman ile bulduğumuz 3. golle ve alnımızın akıyla, sahadan başımız dimdik ayrıldık.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İşçisin sen işçi kal

İşçisin sen işçi kal

02-05-2024 - Köşe Yazıları

Kötüden İyi Çıkar Mı!

Kötüden İyi Çıkar Mı!

02-05-2024 - Köşe Yazıları