Giresun Valisi Karahan, Karagöl Yaylası'nda incelemelerde bulundu

GİRESUN (AA) - Vali Hasan Karahan, Karagöl Yaylası'nda incelemelerde bulundu

Güncel - 06-08-2015 20:00

Giresun Valisi Karahan, Karagöl Yaylası'nda incelemelerde bulundu

GİRESUN (AA) - Vali Hasan Karahan, Karagöl Yaylası'nda incelemelerde bulundu. 

Yaylayı gezen Karahan, bölgede gölet, otel ve kayak pist yapılacak alanları inceledi, ilgililerden bilgiler aldı. 

Karahan, yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı'na 72 kilometre uzaklıkta olan ve turizm yatırım alanı ilan edilen yaylanın bir cazibe merkezi olacağını ifade ederek, şunları söyledi:

"Giresun 400'den fazla yaylası ile yayla cenneti olan bir şehrimiz. Yaylalarımızı koruyarak turizme kazandırma amacı ile yaptığımız çalışmalar ile Giresun Türkiye’de ön plana çıkıyor. Bu yıl geçen yıllara oranla Giresun turizminde gözle görülür bir artış yaşıyoruz. Yerli ve Arap turistler tüm yaylalarımızdan faydalanıyor ve döviz bırakıyorlar. Karagöl Projesi Türkiye'de Karadeniz’i ve Giresun’u ön plana çıkaracak harika bir proje, biz de proje ile yakından ilgileniyor, süratle ve doğayı koruyarak hayata geçmesi için çalışıyoruz."

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ise, yaptığı açıklamada, Karagöl Yaylası'nda uygulanacak projenin Türkiye’de yayla turizminin yıldızı olacağını kaydederek, bölgenin yeşil yol kapsamına alındığını bildirdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

27-06-2026 - Güncel

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

27-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer