Gülümseyin Ve Ayakkabınızla Evlere Girmeyin

Köşe Yazıları - 04-05-2018 12:19

Gülümseyin Ve Ayakkabınızla Evlere Girmeyin

Türkiye yeni bir seçime hazırlanıyor .

Her siyasi parti farklı şekilde değişik kılavuzlaralar hazırlayarak kendi milletvekili adaylarını bilgilendirmişler. Herkes kendi hedef kitlesi için reklam ve davranış kalıpları belirlemiş.  Sloganlar, afişler, bayraklar, konuşma, yürüme, gülümseme hepsi belli standartlara bağlanmış.

Bu eskiden beri vardı. Hatta beyaz çorap akımının bittiği yıllarda 15-20 yıl önce bir parti vekil adaylarına beyaz çorapla seçim çalışması yapmayın diye uyarıda bulunmuştu. O günden beri çok şey değişti tavsiye ve uyarılar çok başka boyutlara taşındı.

Şimdi parti gözetmeden bu seneki tavsiyelerden bazılarını sizinle paylaşayım.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?

misafir

Merhametli, adil,vicdanlı zalımı kayırıp mazlumu ezdirmeyen,Kısacası Allah korkusu olan o parti bu parti farketmez oylarımıza talip olsun verir analarının ak sütü gibi he lal ederiz,aksi takdirde haram zıkkım olsun deriz Şimdi olduğu gibi bu gece 1.30 da bitti insan sürüsü binamızın etrafında tüm açık bar olan bahçelerimizde içip içip nara lar atması şarkılar çığırması görevini yapmayanlara haklarımız haram zıkkım olsun Atakum denizevler 214 sok halkı adına 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerçek veya Kişiye Göre Doğrular

Gerçek veya Kişiye Göre Doğrular

06-05-2024 - Köşe Yazıları

İman Hakikati

İman Hakikati

06-05-2024 - Köşe Yazıları