Gümüşhane'de eroin ve kokain ele geçirildi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de 10 kilo 682 gram eroin ile 2 kilogram kokain ele geçirildi

Güncel - 26-02-2015 15:30

Gümüşhane'de eroin ve kokain ele geçirildi

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de 10 kilo 682 gram eroin ile 2 kilogram kokain ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kelkit ilçesinde yol uygulaması yapan Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumundan şüphe edilen bir otomobili uygulama noktasında durdurdu.

Güvenlik güçleri, sürücünün ehliyetinin sahte olduğunun anlaşılması üzerine "Asya" adlı narkotik köpeğiyle araçta arama yaptı.

Aramada, aracın çeşitli bölümlerine zulalanmış 10 kilo 682 gram eroin, 2 kilogram kokain, bir ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 2 şarjör, 15 adet 7,65 milimetre fişek ve cam pipo bulundu.

Gözaltına alınan sürücü M.A, çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu madde bulundurmak ve nakletmek, resmi belgede sahtecilik" suçlarından tutuklandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

İmam hatip ortaokulunda Tartışmalı Kitap Listesi Krizi

14-05-2026 - Güncel

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

Üniversitelerin derin krizi: Diploma çok, hakikat yok

14-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik