Güvenlik önlemleri alınmadan en işlek caddede beton dökülüyor!

Samsun Haber - 04-09-2018 12:45

Güvenlik önlemleri alınmadan en işlek caddede beton dökülüyor!

Kültür Bakanlığının Samsun Kütüphanesi inşaatında 19 Mayıs Bulvarı yolu kapatılarak güpe gündüz beton dökme çalışması trafiği felç ediyor.

Güvenlik önlemleri alınmadan devam ettirilen kütüphane inşaatı can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

Normal şartlarda trafiği etkilememek için gece trafiğin yoğun olmadığı saatlerde ve gece dökülmesi gereken beton gündüz dökülünce beton mikserleri 19 Mayıs Bulvarında trafiğe felç ediyor.

Diğer yandan eski Konak sinemasının yerine inşaa edilen binanın bodrum katının otopark yapılmasına rağmen resmi kurum inşaatı olan Kültür Bakanlığı Samsun Kütüphane inşaatının bodrum katı olmadan ve otoparksız olarak projelendirilmesi şehrin artarak büyüyen trafiğine çözüm geliştirmesi gereken kurumların öngörüsüz projeleri tepki çekiyor.  

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
OMÜ’ 800 Yataklı Hastane Projesinde Çalışmalar Başladı

OMÜ’ 800 Yataklı Hastane Projesinde Çalışmalar Başladı

12-08-2026 - Samsun Haber

Hanımeli konağı’nda fasıl gecesi!

Hanımeli konağı’nda fasıl gecesi!

12-08-2026 - Samsun Haber

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat