Hayati Yazıcı Ak Partiye Hayat Verebilir

Zaman zaman Ak Parti adına birileri taşraya iner, sözüm ona kimi insanları dinler ve not ettikleri görüş ve tavsiyeleri Ankara’ya Genel Merkeze, gerekli birimlere ulaştırırlar. Doğrusu daha toplantı devam ederken katıımcılar fikirlerinin işe yarayıp yaramayacağını anlar bile.

Köşe Yazıları - 26-09-2022 11:09

Hayati Yazıcı Ak Partiye Hayat Verebilir

Bir defasında 3-4 tane Cumhurbaşkanı Başdanışmanları gelmiş güya kanaat insanlarını, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini dinliyorlar, Kürtmeselesi için dile gelen hakikatlere moderatör öyle bir tepki gösterdi ki salon buz kesildi, toplantının tadı kaçtı ve katılımcılarda konuşma hevesi kalmadı.

Başka bir toplantıda birkaç katılımcı konuştuktan sonra Ankara’dan gelen zat “benim uçağa ulaşmam lazım, siz devam edebilirsiniz” diyerek 20-25 dakika konuştu ve toplantıyı terk etti.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dakika 1 Kırmızı Kart 2

Dakika 1 Kırmızı Kart 2

17-08-2026 - Köşe Yazıları

Vatan yoksa hiçbir şey yoktur!

Vatan yoksa hiçbir şey yoktur!

17-08-2026 - Köşe Yazıları

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat