İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz İlk Nikahını Kıydı

​​​​​​​İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıydı.

Samsun Haber - 18-04-2024 15:11

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz İlk Nikahını Kıydı

31 Mart Yerel Seçimlerinde İlkadım Belediye başkanlığına seçilen Başkan İhsan Kurnaz, Belediye Başkanı olarak ilk nikâhını kıydı. Derebahçe Düğün Salonu'nda dünya evine giren Curkan ve Yolaydın ailelerinin evlatları Volkan ve Sevcan çiftinin nikâh akdini gerçekleştirerek mutluluklarına ortak olan Başkan İhsan Kurnaz, gençleri tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, genç çiftlere nikah cüzdanlarını verip ömür boyu mutluluklar dileyerek: “Nikahınız benim için de anlamlı oldu. Çünkü belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıydım. Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çıktığınız bu güzel yolda sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Evlilikte mutluluğun sırrı karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmadır. Bu değerleri korursanız bir ömür mutlu olursunuz.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Devlet Tüm İmkânlarıyla Sahada

Devlet Tüm İmkânlarıyla Sahada

16-05-2026 - Samsun Haber

SAMPA Vadisi İçin İmzalar Atılıyor

SAMPA Vadisi İçin İmzalar Atılıyor

16-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik