İnce’ye sarılıp imamoğlu’na razı olmak!

Köşe Yazıları - 29-04-2019 10:58

İnce’ye sarılıp imamoğlu’na razı olmak!

Eskiler “hafıza-i beşer nisyanla mamuldür” demişler. Yani insan unutmaya mahkûmdur. Geçmişi bir çırpıda unuturuz, bu aynı zamanda büyük bir nimet olarak ta kabul edilir. Aksi takdirde hatırlamak istemediğimiz şeyleri unutmasaydık hayat çekilmez olurdu.

Geçen sene yapılan genel seçimlerde Muharrem İnce muhalefetin adayı olarak çok iddialıydı. Siyasi tecrübesi, hitabeti, polemikçiliği, coşkusu, enerjisi, hazır cevap tutumu, diklenmesi ve gözü karalığı ile taraftarlarına umut olmuştu. Partide çekirdekten yetişmiş, tüm kademelerde görev yapmış militan bir kimliği vardı. Liderlik kumaşı da olduğuna göre muhalefet için biçilmiş kaftandı. Dağlara, taşlara “Bir yiğit memleketi kurtarır” ve “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce ”diye yazdılar.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Telef  olan, rotasız hayatlar

Telef olan, rotasız hayatlar

14-05-2026 - Köşe Yazıları

Maskeler düştü: saha yeşil, zihniyet kara!

Maskeler düştü: saha yeşil, zihniyet kara!

14-05-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik