Karabük'te "Gezici Başkanlık Ofisi" uygulaması

KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması" kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Güncel - 24-04-2015 14:00

Karabük'te

KARABÜK (AA) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması" kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vergili, Yeşil Mahalle'nin var olan bütün sorunlarını çözüme kavuşturduklarını, küçük sorunlarda da ilgilendiklerini söyledi.

Bu gölgede kentsel dönüşümün henüz yapılamadığını ifade eden Vergili, "Burada inşaat maliyetleri çok fazla. Burada fora kazığı şart. Ben inşaat maliyetini düşürebilmek için Toplu Konut İdaresi'nin kamulaştırdığı alanların ucuz olmasını istiyorum. Şuan ki maliyetler çok yüksek. Bu konu görüşmeler devam ediyor.  Benim hesabım orada ev sahibi olanların ucuz konut sahibi olabilmesi" dedi.

Vergili, 27 Nisan Pazartesi günü Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sanayideki mesele yüksek faiz değil Kapasite

Sanayideki mesele yüksek faiz değil Kapasite

13-05-2026 - Güncel

Ambalaj Süreçlerinde Güçlü ve Hızlı Çözümleri Olimpack’te Keşfedin

Ambalaj Süreçlerinde Güçlü ve Hızlı Çözümleri Olimpack’te Keşfedin

13-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik