Kaz tiridi yiyerek cami inşaatına katkı yapıyorlar

SAMSUN (AA) - Vezirköprü’de bir cami inşaatının yapımına katkı sağlanması için kaz tiridi yapılıyor

Güncel - 19-12-2014 02:30

Kaz tiridi yiyerek cami inşaatına katkı yapıyorlar

SAMSUN (AA) - Vezirköprü’de bir cami inşaatının yapımına katkı sağlanması için kaz tiridi yapılıyor.  

Çekalan Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğince yapımı devam eden caminin inşaatına vatandaşların da destek verebilmesi için farklı bir uygulama başlatıldı. Köy konağında kaz tiridi yaptıran dernek yönetimi bu sayede vatandaşların cami inşaatına bağışta bulunmalarını sağlıyor. 

 Derneğin yönetim kurulu üyesi Osman Turan, yaptığı açıklamada, köyde yapımı süren cami inşaatının yüzde 75'inin tamamlandığını belirterek, "Caminin yapımına katkı sağlamak için köy konağına kaz tiridi yapmaya başladık" dedi.

Köy muhtarı Mustafa Zengin de uygulamanın cami inşaatının tamamlanmasından sonra da devam etmesini istediklerini söyledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

10-06-2026 - Güncel

Trakya Üniversitesi Hakkında Ağır İddialar Yargıya Taşındı

Trakya Üniversitesi Hakkında Ağır İddialar Yargıya Taşındı

10-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik