Muhteşem Paris 2024’e Pijamalarımızla Başladık!

Fransızların tanımsız muhteşemlikte, öncekilerle mukayese edilemeyecek bir açılış olacak dedikleri PARİS2024’ün açılış töreni dün akşam gerçekleşti.

Köşe Yazıları - 29-07-2024 14:44

Muhteşem Paris 2024’e Pijamalarımızla Başladık!

 Ara ara izledim, çok mu muhteşemdi, açıkçası emin değilim. Farklı, çok emek verilmiş olduğu bir gerçek. Paris’in ortasından geçen Sen (Seine) nehri harika işlendi, Fransa tarihi, kültürü, sanatı, sporu, müziği kısaca bir bütün olarak harika bir şekilde konuklara ve televizyon başından milyarlara sunuldu.

Fransa istediğini aldı.

Böylece olimpiyat oyunları tarihinde ilk kez bir açılış töreni de müsabakaların yapılacağı stadyumun dışında gerçekleşmiş oldu.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Telef  olan, rotasız hayatlar

Telef olan, rotasız hayatlar

14-05-2026 - Köşe Yazıları

Maskeler düştü: saha yeşil, zihniyet kara!

Maskeler düştü: saha yeşil, zihniyet kara!

14-05-2026 - Köşe Yazıları

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik