Ofspor, deplasmanda beraberlikle yetindi

TRABZON (AA) - Spor Toto 3

Spor - 06-09-2015 18:30

Ofspor, deplasmanda beraberlikle yetindi

TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, kaybettikleri 2 puana üzüldüklerini ancak 1 puana sevindiklerini söyledi.

Yılmaz, Manisa deplasmanında sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Futbolda böyle şeyler olur. Zaman zaman kazanacaksınız, zaman zaman da puan kayıpları yaşayacaksınız" dedi.

Manisa'da güçlü bir Ege temsilcisiyle karşılaştıklarını ifade eden Yılmaz, "Kazanabilirdik ama olmadı. Kaybettiğimiz 2 puana üzülüyor, kazandığımız 1 puana seviniyoruz. Lig daha yeni başlıyor. Takımların kendisini bulduğu haftalara ancak giriyoruz. Lig bu haftalardan sonra daha da kızışacak. Biz yerimizi biliyoruz. Genç ve yeni oluşmuş bir kadromuz olmasına rağmen uyum sorunumuzu çabuk atlattık. Taraftarımız bize güvensin. Her geçen gün üzerine koyan bir Ofspor izleyecekler. Bize inanıp destek vermeye devam etsinler. Kazanan Ofspor olacaktır" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

WC 2026: Türkiye’yi Destekleyin ve Futbolun En Büyük Turnuvasını BizBet ile Yaşayın

11-06-2026 - Spor

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

Dünya Kupası 2026 maçları: fikstür, program ve maç saatleri:

04-06-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer