omü’den hendekçi akademisyen açıklaması!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Hendekçi Akademisyenler hakkındaki haberimize cevap geldi.

Samsun Haber - 09-09-2016 10:36

omü’den hendekçi akademisyen açıklaması!

Samsun Haber - 15 Temmuz FETÖ/PD Yapılanması Darbe girişiminin ardından bütün kamu kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi üniversitelerde de tespit edilen FETÖ/PD Yapılanması mensubu veyahut sempatizanlarının açığa alınmasına rağmen PKK’nın Güneydoğu’da hendekler kazarak devleti zaafa uğratıp bir kalkışma provası için faaliyet yürütme stratejilerini destekleyen Hendekçi Akademisyenlerin devletten hala maaş almaya devam ettiği yönündeki haberimize açıklama geldi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü İletişim Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, Hendekçi Akademisyenler hakkındaki soruşturmaların tamamlanarak YÖK’e ulaştırıldığını ve YÖK’ten gelecek olan kararı beklediklerini söyledi.

YÖK BUNLARI NE ZAMAN ATACAK

Devlete terörist diyerek PKK/PYD-YPG’nin savaş stratejilerini destekleyen akademisyenler hakkında Ondokuz Mayıs Üniversitesi de dahil hiçbir üniversite gereğini yapılmadığı şeklindeki ifadenin doğruyu yansıtmadığını da sözlerine ekleyen Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, YÖK’ün konuyla alakalı kararının beklendiğine vurgu yaptı.

FETÖ/PDY mensubu akademisyenler hakkında da işleyişin aynı olduğuna dikkat çeken Bekiroğlu, gerekli olan hazırlıkları yaptıktan sonra son kararı YÖK’ün vereceğini sözlerine ekledi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

12-05-2026 - Samsun Haber

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

12-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik