Oto Kiralama İhtiyaçlarınıza En Uygun Çözümler Carvento’da

Yaz aylarının adı güneş ve denizle özdeşleşen tatillerinde en büyük öncelik güvenli ve konforlu ulaşım imkanı elde edilmesi olmalıdır.

Genel - 29-04-2022 22:16

Oto Kiralama İhtiyaçlarınıza En Uygun Çözümler Carvento’da

Ulaşım ihtiyaçlarının konforlu bir şekilde karşılanması özel hayatta da iş hayatında da ihtiyaçtan öte bir zorunluluk olarak kabul edilir. Araç satın almanın günümüzde yüksek maliyetlerle eş anlamlı olması nedeniyle birçok kişinin yanı sıra işletmeler de araç kiralama hizmetlerine yönelmiştir. Bu tercih beraberinde araç satın almanın ve araç sahibi olmanın getirdiği yükümlülüklerden kurtulma ve değişen ihtiyaçlara göre aracın istenildiği zaman değiştirme gibi avantajları de getirir. Farklı periyotlarda ve farklı segmentlerde araç ihtiyacı olan kişiler Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak araç gereksinimlerini hızlı, konforlu, güvenilir ve kaliteli bir şekilde karşılayabilirler. Carvento’nun müşterilerine sunduğu lüks araç kiralama İstanbul ve diğer metropollerimizde en çok ilgi gören araç kiralama hizmetlerinin başında gelir. Carvento aynı zamanda filo araç kiralama hizmeti de sunar. Filo araç kiralama fiyatları İstanbul başta olmak üzere tüm illerimizde birçok farklı etken göz önünde bulundurularak belirlenir.

Araç kiralama özellikle yaz aylarında yaz turizminin ön plana çıkmasıyla yoğun ilgi görmektedir. Yaz tatiline kiralık araçlarla gitmek hem yolculuğun hem de tatil süresinin en konforlu şekilde geçmesini sağlar. Aynı zamanda tatil güzergahının istenildiği gibi belirlenmesinde ve herhangi bir toplu taşıma aracının saatlerine bağlı kalınması zorunluluğunun ortadan kalkmasında araç kiralama hizmetleri önemli bir rol üstlenir. Seyahat ister özel nedenlerle ister iş nedeniyle yapılıyor olsun güvenliğin üst düzeyde sağlanması çok önemlidir. Bu yüzden araç kiralama hizmeti mutlaka kalitesinden ve güvenilirliğinden emin olunan araç kiralama şirketlerinden alınmalıdır. Özellikle yaz aylarında seyahatlerin ve tatil planlarının artması yerli ve yabancı turistlerin farklı lokasyonlara güvenilir bir şekilde ulaşma ihtiyacı duymasına neden olmaktadır. Ülkemiz muhteşem doğası ve üç bir yanını çevreleyen denizleriyle tatil için tercih edilebilecek pek çok lokasyona sahiptir. Yaz aylarını yaklaşırken tatillerini organize etmeye başlayan kişiler ulaşım ihtiyaçlarını en yüksek konforda ve en uygun fiyatlarla karşılayabilmek için Carvento’nun birçok farklı segmentte, markada ve modelde araçlarını tercih edebilirler.

Yaz aylarının adı güneş ve denizle özdeşleşen tatillerinde en büyük öncelik güvenli ve konforlu ulaşım imkanı elde edilmesi olmalıdır. Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanan kişiler tatil süreleri ne olursa olsun ulaşımlarına ilişkin planlamalarını tamamen kendi isteklerine göre yapma imkanından yararlanabilirler. Üstelik kiralık araç konforu sayesinde yalnızca gittikleri lokasyonla sınırlı kalmazlar. Aynı zamanda civar beldeleri de diledikleri zaman gezme fırsatını elde ederler. Bu sayede en uygun maliyetlerle ve doya doya geçirdikleri yaz tatillerini en güzel anılarla süsleyebilirler.

Carvento İçin Öncelik: Müşteri Memnuniyeti

Carvento lüks araç kiralama hizmeti almak isteyen kişiler araç seçimi yaparken; kiralamak istedikleri aracın türünü, kullanım amacını ve kiralama süresinin ne kadar olduğunu göz önünde bulundurmalıdırlar. Araç kiralama hizmetinin uzun ya da kısa süreli olması fark etmeksizin mutlaka sektörün güvenilir, deneyimli ve kaliteli hizmetler sunan isimleri ile çalışılması tercih edilmelidir. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken piyasa fiyatlarının çok altında rakamlarla araç kiralama hizmeti veren araç kiralama şirketlerinin tercih edilmemesidir. Bu tür şirketler kiralama süresi içinde çıkan sorunlarda gerekli desteği sağlayamayarak müşterilerinin ciddi mağduriyetler yaşamasına neden olabilmektedir. Tüm bunların yanı sıra araç kiralama hizmeti alan kişilerin, araç kiralama sırasında paylaştıkları kişisel bilgilerinin ve kredi kartı bilgilerinin güvenliğinin sağlanması konusunda sıkıntılar yaşanması da söz konusu olabilmektedir.

Carvento Desteklerine Kiralama Süresi Boyunca Devam Ediyor

Carvento araç kiralama sektörünün lider isimlerinden biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet anlayışı benimseyen Carvento tüm müşterilerine araç kiralama hizmeti süresi boyunca kapsamlı, güvenilir, kaliteli ve ekonomik hizmetler sunmaktadır. Bu kapsamda araç filosundaki tüm araçların bakımı Carvento tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. En fazla 3 yaşından oluşan araç filosunda birçok farklı marka ve modelde araç bulunmaktadır. Carvento’nun müşterilerine sunduğu hizmetler arasında sigorta poliçeleri kapsamında ücretsiz yol yardımı da yer almaktadır. Carvento 7/24 Assistance hizmeti sunduğundan, araç kiralama hizmeti alan müşteriler araç kiralama süresi boyunca olası bir sorun halinde herhangi bir mağduriyet yaşamamaktadır. Eğer beklenmeyen bir sorun yaşanırsa Carvento’nun profesyonel ekibi devreye girmekte, hızlı ve etkili çözümler sunulmaktadır.

Lüks araç kiralama İstanbul başta olmak üzere tüm metropollerimizde farklı sürelerle ve kullanım amaçlarıyla ihtiyaç duyulan prestijli bir hizmettir. Lüks araç kiralama fiyatları belirlenirken; aracın markası, modeli, şanzımanı, yakıt tüketim şekli ve birçok benzer etken göz önünde bulundurulur. Lüks araç kiralama hizmetinin uzun süreli alınması halinde daha ekonomik fiyatlarla kiralama yapılabilmektedir. Lüks araç segmenti içerisinde birçok farklı marka ve model araç bulunmaktadır. Bu yüzden lüks araç kiralama hizmeti almak isteyen kişiler ihtiyaçları, beğenileri ve bütçeleri doğrultusunda en uygun araçlar arasından seçim yapma imkanına sahip olurlar. Siz de lüks araç kiralama, ticari araç kiralama, kurumsal araç kiralama ve diğer araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak için carvento.com adresini ziyaret edebilir ya da iletişim numaraları aracılığıyla Carvento ile iletişime geçebilirsiniz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

03-02-2024 - Genel

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

25-12-2023 - Genel