Sahildeki çadırların yıkımı sırasında gerginlik

TRABZON (AA) - Akçaabat ilçesinde sahildeki çadır ve diğer izinsiz yapıların yıkılmak istenmesi gerginliğe neden oldu

Güncel - 04-09-2015 20:00

Sahildeki çadırların yıkımı sırasında gerginlik

TRABZON (AA) - Akçaabat ilçesinde sahildeki çadır ve diğer izinsiz yapıların yıkılmak istenmesi gerginliğe neden oldu.

Akçaabat Kaymakamlığınca bir süre önce, ilçeye bağlı Mersin Mahallesi sahiline çadır kuran ve diğer izinsiz yapıları yapan vatandaşlara, bunları kaldırmaları yönünde tebligatta bulunuldu.

Tebligata rağmen çadırların kaldırmaması üzerine yıkım kararı alındı. Kararın uygulanması için iş makineleri çadırların bulunduğu alana geldi.

Bazı kişiler, geniş güvenlik önleminin alındığı alanda çadırların yıkılmasına karşı çıkarken bazıları ise çadırlarını kendisi kaldırdı. Bu sırada zaman zaman çadır sahipleri ile görevliler arasında tartışma yaşandı.

Çadırlarda eşyaları bulunduğu belirten vatandaşlar, zaman tanınması halinde çadırları kendilerinin yıkacağını belirtti. Bunun üzerine çadır sahiplerine pazartesi gününe kadar ek süre verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

Diplomasiye de Savaşa Da Hazırız

16-05-2026 - Güncel

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

TÜİK anketlerine katılmak zorunlu mu!

15-05-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik