​Samsun feza koleji’ne ait yurt ve arsalarında hülleli satış!

Samsun Feza Koleji’ne ait yurt binası okulda çaycı olarak çalışanın üzerine devredilerek taşınmazların devletin eline geçmesi engellenmiş oldu.

Samsun Haber - 31-10-2016 13:49

​Samsun feza koleji’ne ait yurt ve arsalarında hülleli satış!

Samsun Haber – FETÖ/PDY; Sakarya Dershanesi’nin ve Feza Koleji’nin kantin işletmeciliğini yapan Arif K. 10 Milyonluk Feza Koleji yurdunu 1 Buçuk Milyon gibi düşük rakamla satın almış gibi gösterilerek devletten mal kaçırdı.

15 Temmuz Darbe girişiminden iki ay önce gerçekleştirilen hülleli satış yöntemi, hem FETÖ/PDY’nin darbenin ve sonrasında olacakların bilgisine sahip olduklarını ve hem de FETÖ’ye ait mal varlıklarını el konulacağını bildiklerini de gösteriyor. 

Sakarya Dershaneleri ve Feza Koleji’nin kantin işletmecisi Arif K., 04 Ocak 2014 tarihinde Şengül Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret A.Ş’ne ait iken Samsun Sakarya Özel Eğitim Hizmetlileri Ticaret A.Ş tarafından alınan taşınmazı, 09 Mayıs 2016 tarihinde tapusunu alarak üzerine geçirdi.

Böyle piyasa değeri 10 Milyon üzerinde olan Feza Koleji yurdu 1 Buçuk Milyon gibi cüzi miktar ile şahış malı haline getirildi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

Kent İçi Ulaşımda Yeni Dönem

12-05-2026 - Samsun Haber

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

İlkadım’ın Gençlerinden Çorum’a Kültür ve Doğa Ziyareti

12-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik