Samsun’daki çelik kasa soygunu

SAMSUN (AA) - İlkadım ilçesinde bir iş yerinin kasasının soyulmasıyla ilgili Konya'da gözaltına alınan kişi Samsun'a getirildi

Güncel - 03-03-2015 07:00

Samsun’daki çelik kasa soygunu

SAMSUN (AA) - İlkadım ilçesinde bir iş yerinin kasasının soyulmasıyla ilgili Konya'da gözaltına alınan kişi Samsun'a getirildi.

Yaklaşık bir ay önce Liman Mahallesi’nde bir iş yerindeki çelik para kasasının açılarak içinden 25 bin lira ile 500 doların çalınmasıyla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinin yürüttüğü çalışma kapsamında ekipler, söz konusu iş yeri ile çevredeki yaklaşık 50 güvenlik kamerasının kaydını incelemeye aldı.

İncelemelerde iki şüphelinin kullandıkları aracın cinsi ve plakası tespit edildi. Aracın plakası diğer illere bildirdi. Daha sonra bu kişiler, Konya’da polis ekiplerinin yol uygulamasında şüphe üzerine gözaltına alındı.

Ekiplerin gözaltına aldığı Aygün A. ve Adem G, Konya Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Adem G, başka suçtan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Aygün A. ise Samsun’dan gelen ekiplere teslim edildi.

Adem A’nın, Samsun’daki söz konusu iş yerinden kasa soygununu gerçekleştirdiklerini söylediği öğrenildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gümüşel dosyasında yeni kriz!

Gümüşel dosyasında yeni kriz!

13-06-2026 - Güncel

Saha Servisinde El Terminali

Saha Servisinde El Terminali

12-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik