Seçimi Kazanacağımızı Onlar da Anladı

İYİ Parti'nin Atakum Belediye Başkan adayı Mimar Adem Bektaş, dolaşıma sürülen anket sonuçlarını "algı operasyonu" olarak nitelendirerek, kaybedeceklerini anlayanlar panik halinde dolaşıma soktukları tutarsız verilerle, bizi sonuncu göstererek seçimi kazanabileceklerini düşünüyorlar" dedi.

Samsun Haber - 27-03-2024 17:42

Seçimi Kazanacağımızı Onlar da Anladı

SEÇİMİ KAZANIYORUZ

 

Bektaş, masabaşı oluşturulan anketlerle algı operasyonu yaparak seçmen tercihlerinin etkilenmeye çalışıldığını ifade ederken, Atakumluların bu tür oyunlara alışık olduğunu ve tercihlerinin algı operasyonlarıyla değişmeyeceğini vurguladı. Bağımsız Anket şirketlerinin herkese açık bir şekilde paylaştığı anket sonuçlarında Atakum'un verdiği kararın net bir şekilde kendilerinden yana olduğunu ifade eden Bektaş, "Bugüne kadar hiçbir anket sonucu paylaşmadık. Bizdeki verilere göre de bağımsız anket şirketlerinin kamuya açık mecralarda paylaştıkları anketlere göre de seçimi kazanıyoruz. Bunu gören rakiplerimiz panik ile tutarsız verilerle, bizi sonuncu göstererek seçimi kazanabileceğini düşünüyorlarsa bu oyunlarına devam etsinler" diye konuştu.

 

Atakum halkını bu tür manipülasyonlara karşı dikkatli olmaya çağıran Bektaş, 31 Mart akşamı kazanan tarafın Atakum halkı olacağını belirtti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

Atakum Belediyesi ‘Zimmet’ Davası Yeniden

13-05-2026 - Samsun Haber

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

18 Şehir 1 Milyar Dolar İhracat Sınırını Aştı

13-05-2026 - Samsun Haber

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik