"Uluslararası Dağ Bisikleti Festivali" Düzce'de başladı

DÜZCE (AA) - Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası'nda düzenlenen "Uluslararası Dağ Bisikleti Festivali" başladı

Spor - 15-08-2015 21:30

DÜZCE (AA) - Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası'nda düzenlenen "Uluslararası Dağ Bisikleti Festivali" başladı. 

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kaynaşlı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen festivale yurt içi ve yurt dışından toplam 76 sporcu katıldı. 

Düzce Valisi Ali Fidan, dağ bisikleti yarışlarına katılan sporculara başarılar dileyerek, startı verdi. 

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Fidan, Topuk Yaylasının artık uluslararası marka haline geldiğini söyledi. 

Fenerbahçe Kulübü'ne yaylaya yaptığı tesislerden dolayı teşekkürlerini ileten Ali Fidan, "Kulübün buraya yaptığı tesis hem Türk sporuna hem de Düzce'mize kazandırılmış oldu" dedi. 

Festivalin ilk gününde dağ bisikleti yarışları yapıldığını anımsatan Fidan, "Yarın da maraton yarışları var. Aynı zamanda biz burada hem bisiklet parkuru hem de koşulu kayak alanı düzenledik. Ralli ve off road için de parkurlarımız var. Burayı doğa sporları merkezi haline getirmek istiyoruz. Aslında Düzce, doğasıyla, yaylalarıyla, havasıyla, kültürüyle, turizm ve spor şehri olma yolunda ilerliyor. Bu tür uluslararası etkinliklere ev sahipliği yaparak Düzce'de daha büyük yarışları yapabileceğimizi göstermiş oluyoruz" açıklamasında bulundu. 

Yarışlar sırasında bazı sporcuların küçük çaplı kazalar yaptıkları görüldü.

Festival, yarın gerçekleştirilen yarışların ardından sona erecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

Üsküp FK'dan Beşiktaş'a Forma Davası

04-05-2026 - Spor

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

15 Yaşındaki İmam Hatipli Sporcu Dünya Şampiyonu Oldu!

22-01-2026 - Spor

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik