Vali’nin resepsiyonu

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Sayın Hülya Aksoy, Cumhuriyet Bayramı'nın 89. Yıldönümü nedeniyle, Atatürk Kültür Merkezi’nde 29.10.2012 Cuma günü saat 19.00'da 'Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu' verdi.

Tarih - 30-10-2012 12:28

Vali’nin resepsiyonu
Resepsiyona katılan davetlileri salonun girişinde eşi Hülya Aksoy ile karşılayan Vali Aksoy, katılımın oldukça yoğun olduğu gecede masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti.
 
Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’  kesilen 89. Yıl pastasının ardından sona erdi.

89. Yıl Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet GÖKTAN ve Eşi, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ ve Eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ali YELDAN, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yunus BEKDEMİR, Baro Başkanı Av.Necat ANIL ve Eşi, Vali Yardımcıları ve Eşleri, İl Jandarma Alay Komutanı J.Albay İsmail ÖZCAN ve Eşi, İl Emniyet Müdürü İsmail TÜRKMENLİ ve Eşi, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa KARAKURT, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının birinci derecede temsilcileri, şehit ve gazi aileleri katıldı.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

Tekerlekli Sandalye Tarihçesi

12-04-2023 - Tarih

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

Millî Mücadelenin Yerel Tarihleri Projesi Batı Anadolu’da

25-10-2022 - Tarih

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik