Van’daki Saldırının Ardından

Van’ın İpekyolu ilçesinde ölü ele geçirilen saldırganın cesedi morga kaldırılırken, bölge ise TOMA’dan sıkılan tazyikli su ile temizlendi

Güncel - 14-10-2015 21:42

Van’daki Saldırının Ardından
Van’ın İpekyolu ilçesinde ölü ele geçirilen saldırganın cesedi morga kaldırılırken, bölge ise TOMA’dan sıkılan tazyikli su ile temizlendi.
Milli Egemenlik Caddesi üzerinde kimliği belirsiz 3 kişi tarafından polislere uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesi üzerine çıkan çatışmada 1 polis şehit olurken, 1 saldırgan da ölü olarak ele geçirilmişti. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan polis memuru Yusuf Diri tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay yerinde ölü olarak ele geçirilen saldırganın cesedi ise Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan incelemenin ardından ceset torbasına konularak hastane morguna kaldırıldı. Cesedin kaldırılmasının ardından kaldırımdaki kan izleri ise TOMA’dan sıkılan tazyikli su ile yıkandılar.
Yolun trafiğe açılması ile birlikte merak içerisinde olayın yaşandığı yere toplanan vatandaşlar ise polis ekipleri tarafından dağıttı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hilafetin kaldırılması kanunu hükümsüz iddiası

Hilafetin kaldırılması kanunu hükümsüz iddiası

01-08-2026 - Güncel

Yapay Zekâ ile Bilişim Tarımın Geleceği İçin Seralarda Buluşuyor

Yapay Zekâ ile Bilişim Tarımın Geleceği İçin Seralarda Buluşuyor

31-07-2026 - Güncel

ahsap mobilyauluslararası evden eve nakliyat