Yalancılar ve Mumları Dizisi

İngiliz dizisi Mistresses yapımından uyarlanmış dizi oldukça merak uyandırmıştır.

Genel - 07-10-2021 18:46

Yalancılar ve Mumları Dizisi

Medyapım imzasıyla yayın hayatına başlamış olan dizi, Fox TV kanalında yayınlanmaktadır. Kadrosuyla heyecan uyandıran dizi bir uyarlamadır. İngiliz dizisi Mistresses yapımından uyarlanmış dizi oldukça merak uyandırmıştır. İlişkiler, yalanlar, arkadaşlıklar ve sırlar üzerinden işlenecek yapımı online olarak da takip etmek mümkündür. Arama motoruna Yalancılar ve Mumları Son Bölüm izle yazarak çıkan sonuçlardan seçim yapabilirsiniz.

Yalancılar ve Mumları Dizi Konusu

Dört yakın arkadaşın karmaşık ilişkilerine odaklanan dizi ilgi çekici bir atmosfere sahiptir. Elif, Şebnem, Meliha ve Ceyda isimli kadınların aşk hayatları ve arkadaşlıkları ön plandadır. Elif’in eşi Engin kaybolduğu zaman bu, kadının hayatında bir kırılma noktası oluşturmuştur. Kafe işletmecesi olan Elif, kızı Sumru ile ayakta durma mücadelesine girişir. Sumru’nun okuldan arkadaşı olan Pelin’in babası Yakup ve Pelin’in bakıcısı Şerife ile yollarının kesişmesi dönüm noktası olacaktır. Her şey birbirine karışmıştır ve bunları toparlamak artık pek de kolay değildir.

Dram türünde yer alan bu yapımın ilk olarak duyurulduğu isim “Metresler” olsa da sonradan değişmiştir. Zira bu ismin Türk seyircisi tarafından benimsenmeyeceği endişesi etkili olmuştur. Birinci bölümü 3 Ekim 2021 tarihinde izleyiciyle buluşan yapım gündelik ilişkilerin ne kadar karışık olabileceğini ele almaktadır. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin kendini gösterdiği yapımda herkes farklı bir tat alacaktır.

Yalancılar ve Mumları Oyuncuları

Ceren Moray dizideki Elif karakterine can vermektedir. Elif’in eşi olan Engin ise İsmail Demirci’nin oyunculuğunda can bulur. Feyyaz Duman Yakup karakterini oynarken bakıcı Şerife’yi Melike Güner oynamaktadır. Yapımın yönetmeni Koray Kerimoğlu olup Nermin Yıldırım tarafından senaryosu yazılmaktadır. Öte yandan Elçin Sangu, İlker Kaleli, Burcu Gölgedar ve Şafak Pekdemir gibi ünlü isimler yer alıyor.

Oyuncu kadrosuyla da kendinden söz ettiren dizinin bölümlerinin nasıl olacağı merak konusudur. İstediğiniz zaman yapımı seyretmek için dizi izle uygulamalarına başvurabilirsiniz. Bu noktada dizi izle platformu tercihine mutlaka dikkat etmelisiniz! Unutmamak gerekir ki keyifli bir şekilde Yalancılar ve Mumları dizisini seyretmek istiyorsanız; mutlaka bu alanda uzman olan bir platformu tercih etmelisiniz! Böylece tam da aradığınız özelliklere sahip bir şekilde dizi seyretme fırsatına sahip olursunuz!

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

Sümen Takımı Ofisinizde Stil ve Konfor

03-02-2024 - Genel

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

İbrahim Murat Gündüz, bir sosyal projenin parçası olarak Endonezyalı bir çocuğa Kirve oldu

25-12-2023 - Genel