https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-d9118cecbc.png
Abdullah BİR

AK Partili Seçmen Üzerinden Yeni Darbe Girişimi

14-01-2019 15:29

İlk bakışta halkın gündemini oluşturan ve birbiri ile alakasız gibi görünen birçok konunun, meselenin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını, insanımızın öncelikli problemleri olan konuların tamamının tek bir merkezden yönetildiğini görmemek için ya içinde yaşadığımız bu ülkeden ve dünyadan bihaber “basiretsiz”; ya da her şeyin farkında, katıksız bir “hain” olmak gerekir.

FETÖ nün iplerini elinde tutan GLOBAL ZALİMLER ÇETESİ  (ilimünati-tapınakçılar) 17-25 Aralık ve 15 Temmuzda yapamadığı darbeyi önümüzde ki seçimlerde AK PARTİ SEÇMENİ ÜZERİNDEN “SANDIKDA” YAPMAK için seçim öncesinde “ekonomi, yargı, sosyal yaşam, yerel yönetimler, siyasiler, bürokrasi” vb her alanda gece gündüz çalışıyor.

Diğer taraftan Samsun da dahil bir çok il ve ilçede Cumhur İttifakı ve 2. Kurtuluş Savaşı gereği seçimlere girmeyecek olan MHP’nin il ve ilçe başkanlarının ekserisi dahi Reisin ve Devlet beyin bu ittifak kararıyla kimlere ve neye karşı mücadele ettiğinin, hatta tabiri caiz ise (ki aslında doğru tanım bu) kelle koltuk da savaştığının ve tehlikenin büyüklüğünün farkında değil.

Koyun can derdinde kasaplar ise et.

İşin daha vahim tarafı AK Parti Üst yönetimi ve icracı bakanların ( ekonomi, aile ve çalışma, adalet, milli eğitim) çoğunluğu da dâhil olmak üzere Reis haricinde bu konuda yapılmak istenenin ve tehlikenin farkında olan kişi sayısı bir elin parmakları kadar.

İktidar tarafından seçimler öncesinde yapılan gereksiz bir takım işler ve acilen yapılması gerektiği halde halen yapılmayan düzenlemeler çoğunluğunu Ak Parti seçmenlerinin oluşturduğu ve her geçen gün çoğalan memnuniyetsiz ve rahatsız bir halk kitlesi oluşmasına sebep oluyor.

Özellikle Reis’in başkanlık sisteminden sonra bizzat atadığı bazı bakanların halkın genelini ilgilendiren ve gündemini oluşturan

--6284 sayılı yasanın iptalinin yılan hikayesine dönmesi

--Süresiz nafakanın kaldırılması konusunda somut adım atılmaması

--ETCEP rezilliğinin kesin olarak iptal edilmemesi

--Ak Partinin ve hükümetin Doğu Türkistan’daki zulme sessiz kalması

--FETÖ yapılanmasının siyaset de ki uzantılarının halen tavsiye edilmemesi

--Ekonomik darboğaz, geçim sıkıntısı

-- EYT adaletsizliğinde ısrar edilmesi

--18 yaşından küçük kızlarla evlenen erkeklere af konusunun çözülmemesi

-- Elektrik faturalarındaki kayıp-kaçak ve okuma bedellerinin kaldırılmaması

Ve benzeri konularda halkın sesine ve taleplerine kör ve sağır olması olaylara ve seçime normal ve sıradan bakan halkı daha fazla sinirlendirmektedir. Bu negatif ruh halinde ve burnundan soluyan halkın da sandığa gidip gitmeyeceğini veya vereceği oyun Ak Parti lehine olmayacağını öngörmemek aptallık olur.

Yukarıda başlıklar halinde sıraladığımız konularda mağdur olmuş Ak Parti seçmenin sayısı yaklaşık olarak 3, 3,5 milyon civarındadır.

Bu seçmenlerin  % 20-25 inin Reis’in şahsına olan sevgisi ve saygısından ötürü sandığa gitmediğini ve kalan % 75- 80 inin de Ak Parti’ye oy vermediğini varsaydığımızda görünürde Ak Parti’ yerel nin seçimleri, gerçekte ise mazlumların son umudu, hamisi ve kalesi olan Türk Milleti, Türk Devleti’nin ve İslam Ümmeti’nin ise zalimler ile olan bu savaşı kaybettiğine hep birlikte şahit olacağız Allah muhafaza.

Bu nedenle yüreğinde zerre miktarı vatan, millet, devlet ve Allah sevgisi bulunan etkili ve yetkili herkesin ( özellikle siyasiler, bakanlar ve üst düzey bürokratlar) bu ülkenin çilekeş ve 15 Temmuz gazisi halkının sesine ve taleplerine cevap vermesi VATAN BORCU, aksini düşünmek ve yapmak ise VATANA, MİLLETE ve ÜMMETE İHANETTİR.

Çünkü global düşman bu ülkede 17-25 aralık ve 15 Temmuzda FETÖ piçi ile yapamadığı darbeyi bu defa Ak Parti seçmeni üzerinden sandık da yapmak ve 31 martta istedikleri sonuca ulaştıklarında ise hiç vakit kaybetmeden 1 Nisan dan itibaren Millete ve Ümmete diz çöktürmek için planlarını uygulamaya koyacak.

Allah bu milletin bürokratlarına ve siyasilerine basiret nasip etsin, milletimizin ise yar ve yardımcısı olsun.

Çünkü 31 Mart’ta önümüze gelecek sandıktan çıkacak oylar sadece belediye başkanlarının kim olacağını değil, Yüce Türk Milleti’nin ve İslam Ümmeti’nin geleceğini belirleyecek.

Abdullah BİR

Neler Söylendi?