https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-d2fb70b44c.png
Bedriye Arık ÇAMBEL

Küresel Güce Teslim Olmayacağız

15-02-2021 07:47

Artık yasaklar tamamen ortadan kalkmalı normal hayata dönüş sağlanmalıdır. Yaşadık gördük küçük bir virüs hayatımızı komple değiştirebiliyor. Bu virüsün laboratuvarlarda üretildiği konusunda fikrim değişmemiş oldu.

Koronavirüs yok değil var fakat bu virüs laboratuvarlarda üretildi şuan da farklı çalışmalarla mutasyona uğratılıyor. Diğer taraftan da aşı çalışmaları devam ediyor. Bu aşı çalışmaları tabi ki başarılı  olacaktır.Ama öncelikle koronavirüs Türkiye girdikten aylar sonra önlemler alındı. Şimdi ise bu virüsün etkisi eskisi gibi olmamasına rağmen neden hala yasaklar devam ediyor? Dünya ve ülke olarak büyük bir sınavdan geçtik. Bu sınavdan geçerken peki akıllandık, uslandık mı ? Hayır... Sadece kayıplarımız ve  yenilgilerimizle yolumuza devam ediyoruz.

Özellikle biri bana 850 TL ‘lere çıkan çeyrek altın fiyatının 710  TL ‘lere kadar nasıl gerilediğini ama hala ekonomide rahatlama olmadığını açıklasın lütfen!..

Sağlık alanın da yaşadığımız büyük bir korkunun arkasından ekonomi de, eğitim de yaşadığımız paniklerin acısını unutmamız mümkün değil, can çekişen esnafın kepenk kapatarak, Bir çok insanın işten çıkartılarak işsiz kalmasını ve bunun çözüm yollarının araştırılmamasını biri bana açıklasın lütfen!...

Diğer taraftan TV’ lerde hiç koronavirüs yasakları yokmuş gibi çekilen filmleri, reklamları en önemlisi ahlakımızı bozmak ahlaka uygun olmayan yaşantı ve kimlikleri gayet güzel, normal hoş gösteren filmler ve programlara karşı alınmayan önlemleri biri bana açıklasın lütfen!..

2 haftalık yarıyıl tatilinin 3 haftaya uzatılmasın bir çok öğretmenin işine son verilmesini, ekran başında, bilgisayar başında sabahlayan nesili,dünyanın hiç bir yerinde kabul görmeyen 3.cinsiyeti normal gören normal görülmesi için yürüyen, gösteri yapan onlara saygı duyduğunu söyleyen kesimlere karşı ciddi önlemler ve yaptırımlar alınmayışını biri bana açıklasın lütfen!..

21.yüz yıla girdiğimiz uzaya gittiğimiz bu günlerde de demokrasi, adalet, liyakat konusunda sınıfta kalırken, adam kayırma, rant ve doğru insanların saf dışı bırakılarak nerede yalancı insan varsa işini yürüterek ön plana çıktığını biri bana açıklasın lütfen!..

Her şey çok güzel olacaktı madem İstanbul’da bu kadar yasaklara rağmen  neden trafik çilesi devam ediyor?Düşünün ki İstanbul trafiğini çözemeyenler neyi çözebilecektir?

Susturuluyoruz ,bastırılıyoruz, korkutuluyoruz, tehdit ediliyoruz, yönetiliyor, yönlendiriliyoruz ve en önemlisi hiç kimse hakkettiği değeri görmüyor.

Küresel güç tam da boynumuzun üstüne oturmuş gitmezken içimiz de bizden gözüküp bizden olmayanlar o değirmenin taşına  su taşıyor.

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI 2023 Yılından 2024’ e Girerken Kısa Özet İsrail Devlet Değil Terör Örgütüdür Atanamayan Uzmanlar 15 Temmuz; Cesaret, Erdem ve Zafer… 14 Mayıs Seçim Sonucunu Açıklıyorum İnternet Dolandırıcılığı Bağımsız Milletvekili Olmak Eylül Ayının Girmesiyle Piyasalar Açılacak Ücretli öğretmenler zor durumdalar Bir ülke içten nasıl çürütülür? Nerede o eski bayramlar! Dolandırıcılıkta son nokta! Hiç Bir Şeyin Geçeceği Mececeği Yok Zamlar geri çekilsin! Türkiye De Bayan Yazar Olmak Çok Zor! Nefret Yok, Sevmek Var Adalet Ve Eşit Haklar Yangın var türkiyem! Yangın var… Sizce Hangisi Daha Tehlikeli Delta Virüsü Mü? Z Kuşağı Mı? Aşı Olalım Peygamber Efendimiz Ve Sahabeler Peygamber Efendimiz’in Hz.Muhammed Mustafa S.A.V 'İn Gençlik Yılları Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V) Hayatı Peygamber Efendimiz Doğmadan Önce Yaşanan Mucizevi Olaylar Sihirli Değnek Mucize Çıkar Maskeni Kudüs neden önemli! Yuvayı Yapan Dişi Kuştur… 28 Şubat’ı Z Kuşağı Bilmez! İstanbul Aşktır İstanbul Siyaseti Bir Başkadır... Aşağı Bakmayacağız! Whapsapp’ı Siliyor Muyuz! 2021 Koronavirüs Aşısı Asgari Ücret ‘O000h Be’ Dedi Millet! Bahçekent Kemal Kılıçtaroğlu'na Sesleniyorum Ücretli Öğretmenler Öğretmenler Gününde Müjde Bekliyorlar! Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 3 Ücretli Öğretmenlikte Durum Tespiti 2 Ücretli Öğretmenlerin Sorunları ve Durum Tespiti!