Yılport Samsunspor'da Hedef Zirve!

Köşe Yazıları - 18-12-2020 06:28

Yılport Samsunspor'da Hedef Zirve!

Evet; zorlu bir haftayı daha geride bıraktık ama bu defa Balıkesirspor maçını, biraz daha umutlu, biraz daha başarılı ve 3-1 galip bitirmeyi başardık !

Aslında bazı spor yazarları; bu başarıyı fazla büyütmemeyi,abartmamayı dile getirmişler de; bence o kadar da basit değil bu görüş ! Asıl umursanmayacak ve kaale alınmayacak konu, karşındaki rakip her kim olursa olsun; o rakibi asla küçmsememek, erken havaya girmemek ve özverii bir oyun sergilemektir ki, Samsunspr bu özelikerini genelde sahaya yansıtarak net bir galibeti hakkıyla, çabasıyla almıştır.

Diğer önem bir konu ise; hastalığını yenen Başkan Yükse YILDIRIM' ın, Bursaspor maçındaki o 3-' 0' lık mağlubiyet sonrası gösterdiği haklı tepkiler ve verdiği gözdağı, önemli ölçüde işe yaramış ki; takım elinden geleni Balıkesir maçında yapmaya çalıştı.

Nadir' in gol sonrası yaptığı o işareti bazları, taraftarlara yapıldığını belirtti ancak Nadir; o hareketi taraftarlara değil, Balıkesirlilere yaptığını açıkladı ki; bence hiç bir futbolcu ister haklı ister haksız da olsa, o tür hareketleri yapmamalı.

Senin; bir futbolcu olarak aslî görevin bu değil; nedir o zaman, sporculuk ahlâk ve dik duruşluluk, uyum, sevgi ve saygıdır. Sende bu özelikler var zaten ama o hareket sana hiç yakışmadı ve bir özür borçlusun bir oyuncu olarak!

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsunspor İçin Tehlike Çanları Çalmıyor Mu?

Samsunspor İçin Tehlike Çanları Çalmıyor Mu?

30-04-2024 - Köşe Yazıları

Umut Yok Anne

Umut Yok Anne

30-04-2024 - Köşe Yazıları