Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-04-2024 11:04   Güncelleme : 20-04-2024 11:25

Mustafa Demir’den Futbol Kulübüne 8 Milyonluk Bağış

​​​​​​​Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilmeyince Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş'ın başkanı olduğu kulübe süreç içinde 8 milyon lira bağışa onay verdiği ortaya çıktı.

Mustafa Demir’den Futbol Kulübüne 8 Milyonluk Bağış

Mustafa Demir'in, Halit Doğan'ın Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından Kültür ve Sanat Daire Başkanlığı bütçesinden, Özel Kalem Müdürü Demirtaş'ın başkanı olduğu kurumun futbol takımına yaklaşık 8 milyon lira  bağışa onay verdiği öne sürüldü.

Kültür, sanat, gençlik, yerli, milli ve manevi, milliyetçi ve mukaddesatçı talepleri her daima bütçemiz yok diye geri çeviren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ona bağlı Özel kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ve ona bağlı Kültür ve sanat Daire Başkanı  İdris Akdin’in bu bağış hakkındaki gerekçeleri merak ediliyor.

Makama oturduğu 2019 yılından makamdan kalktığı güne kadar Atakum sahiline oradaki kiliseye karşılık olsun diye talep edilen Atakum Sahil Camii için kıllarını kıpırdatmayan Mustafa Demir ve ona bağlı Özel kalem Müdürü Süleyman Demirtaş ve ona bağlı Kültür ve sanat Daire Başkanı İdris Akdin’in neye hizmet ettikleri, kalibreleri de böylelikle ortaya çıkmış oldu.

Bölgesel Amatör Lig'te mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne son anda aktarılan paranın Kültür ve Sanat Daire Başkanlığı bütçesinden yapılması kafalarda soru işareti bıraktı.

Öte yandan haberin yayınlandığı gazeteyi arayan özel kalem müdürü Süleyman Demirtaş, böyle bir bağışın olmadığını belirtmiş olmasına rağmen gazetenin açıklama yapın talebini kabul etmemiş.

FADO FİESTA FUTBOL

Faşist ve dikatatoryal rejimlerin halkı uyuşturmak adına kullandıkları 3 F formülü olarak bilinir. Franco'ya yakıştırılsa da, Fado'dan da anlaşılacağı üzere çıkış noktası Salazar Portekiz’idir. Fado müziği, Fiesta eğlenceyi, şenliği, Futbol ise Marksizm’de yerini bulduğu üzere kitleleri uyuşturmayı temsil etmektedir.

adminadmin