Ramazan Yaklaşırken…

Köşe Yazıları - 23-04-2018 10:51

Ramazan Yaklaşırken…

Ramazan'a hazır mıyız? Ramazan ayına hazırlığımızı tamamladık mı? Ya da gereği gibi hazırlık yapabildik mi? Bu sorular elbette önemli. Ancak bu sorular yanlış anlaşılmamalıdır. 'Ramazan'a hazır mıyız?' sorusunun cevabında, evin derlenip toparlanması, çuval çuval yeni yiyeceklerin alınması gibi maddeler yok. Bu hazırlıktan kastımız manevi ve zihinsel hazırlıktır. "Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder." [Taberani] buyuruyor Hz. Peygamber.

Ramazan, tefekkür ayıdır!

Ramazan ayına hazırlanmanın en kuvvetli yolu, bu mübarek aya zihnimizde hazırlık yapmamızdır. Evlerimizden önce zihinlerimizi toparlamak zorundayız, halılardan ve perdelerden önce akıllarımızı temizlemek zorundayız.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Neler Söylendi?

misafir

Biz mubarek ramazanda bile binamızın etrafında açık bahçelerimizde içki içen insan larla geçiriyoruz Sevinirdik kandillerde ramazanda canlı müzik değilde kısık müzik var diye Geçen ramazanda Allah şahidim sabah 05 e kadar ortak alanımız bodrumlarımız da matkapla bar sahibi çalıştı zabıtayı aradık acil durumlara bakıyoruz cevabını ver diler 155-112 olmuşlar işgal edilirken seyredenler kazanılan mahkemeyi tınmayanlar hepsine haklarımızı haram edip ah ettik Atakum Denizevler 214 sok 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Kuzeyin Kralı / Kıng Of The North

Kuzeyin Kralı / Kıng Of The North

07-05-2024 - Köşe Yazıları

Gerçek veya Kişiye Göre Doğrular

Gerçek veya Kişiye Göre Doğrular

06-05-2024 - Köşe Yazıları