https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-bc606a5c79.png
Ahmet ÖZTÜRK

İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri

27-12-2017 11:32

İyi Parti’nin Siyaset Yolu:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz Ankara'da metroya binmiş ve yolculuk boyunca kitap okurken fotoğrafı çekilmişti.

Fotoğrafın ortaya çıkış hikâyesi ise şöyle; güya Hürriyet yazarı Jale Özgentürk'ün eşi Tamer Altunay Durmuş Yılmaz’ın fotoğrafını çekmiş. Ben bu hikâyeye inanmadım! İnanan inansın!!!

Meral Akşener de Parti üyeleriyle, Anıtkabir'i daha sonra da Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Türbesi'ni ziyaret etmişti.

Bu bir siyaset taktiğidir. Halktan biri olarak görünmek bende sizlerdenim görüntüsü vermek ve 2019 seçimlerine yatırım yapmaktır!!!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öldürülebilirdi:

Şırnak'ta düzenlenen AK Parti 6'ncı Olağan İl Kongresi'nde, sahneye koşup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sarılmak isteyen genç, şehit yakını Hüseyin Demircan’mış.

‘’Tek amacım sevdalısı olduğum Cumhurbaşkanı'mıza sarılmaktı, ama sanırım yanlış anlaşıldı. İfadem alındıktan sonra serbest bırakıldım’’ diyen Demircan’ın yerine  kötü niyetli biri olsaydı ne olurdu düşünmek bile istemiyorum!!!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, olayda bir güvenlik zafiyeti olmadığını söylese de açık ve net bir şekilde güvenlik zafiyeti olduğu ortadadır!

Mehmetçik Kut'ül Amare Dizisi:

Osmanlı İmparatorluğu’nun İngilizlere karşı kazandığı büyük zafer ne yazık ki yıllarca pek az dile getirildi. Kût'ül-Amâre kuşatması, I. Dünya Savaşı'nın Irak Cephesi'nde İtilaf Devletleri ile İttifak Devletleri arasında gerçekleşmiş bir kuşatma muharebesidir.

Bu zafer öyle büyük bir zaferdir ki, Osmanlı askerinin çölün kızgın kumlarına yazdığı destanının sonucunda, 29 Nisan 1916'da General Townshend, Kut'ta diğer 5 general, 481 subay ve yaklaşık 13.300 er ile birlikte Osmanlı Kuvvetleri'ne esir olmuştur.

İnançlı tarihçi, araştırmacı ve yazarlar olmasaydı bu zafer belki bugün bile bilenen bir zafer olmayacaktı!!!

Diriliş Ertuğrul'un yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Osmanlı'nın İngilizlere karşı elde ettiği büyük zaferin anlatılacağı dizinin ocak ayında izleyiciyle buluşacağını söyledi.

Merakla beklenen dizi bakalım nasıl olacak? Okuyan bir ülke olmadığımız ve tarihimizi bilmediğimiz için böyle dönem dizilerinin olması çok güzel !!!

2017'nin en iyi 100 futbolcusu:

İngiliz gazetesi The Guardian 2017'de Dünyanın En İyi 100 futbolcusunu açıkladı. 63 ülkeden ilk 100'de sadece 1 Türk futbolcusunun yer alması çok üzücü!

Bizler futbolcu yetiştirme yerine, Fatih Terim’den başka çalıştırıcı (antrenör) ile çalışamaz hale gelmişken liste de 1 Türk futbolcunun olması da gayet normaldir.

Liste de yer alan tek Türk futbolcu da Mesut Özil’dir. O da ne bir Türkiye takımında oynamış ne de Türkiye A milli futbol takımının davetini kabul etmişti. Yani listede olması pekte mühim değildir benim için.

Mesut Özil, Türkiye millî futbol takımının daveti üzerine yaptığı açıklamada "Kendimi bir Alman gibi hissediyorum" şeklindeki ifadesiyle bu teklifi geri çevirerek Almanya millî futbol takımını tercih etmişti !!!

Kalın Sağlıcakla…

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar