https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-bc606a5c79.png
Ahmet ÖZTÜRK

Ne yani ABD veto etmeyecek miydi?

21-12-2017 11:23

Aksi Düşünülemezdi Zaten:

Türkiye'nin öncülüğünde Mısır tarafından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne (BMGK) sunulan ve "ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul ettiği" kararın, ilgili Birleşmiş Milletler (BM) kararlarına aykırı olması sebebiyle "hukuken geçersiz" sayılmasını öngören tasarı ABD tarafından veto edildi.

15 üye ülkeden 14 üye lehte oy kullanırken 1 daimi üyenin aleyhte oy kullanması tasarının veto edilmesine yetti.

Bu işin çözüm yeri Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi değildir. Çünkü 1 üyenin aleyhte oy kullanması bile kaseti başa sarmaya yetti!

Bu iş nasıl mı çözülür? Türkiye’nin ve İslam ülkelerinin neler yapmaları gerektiğini önceki yazımda belirtmiştim.

Diğer bir çözüm ise Yahudi damarı azmış olan Trump’ın, "ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul ettiği" kararına Birleşmiş Milletlere üye ülkelerin, ABD ve İsrail’e karşı durmaları hatta Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un   "İsrail diye bir devlet mi var ki başkenti Kudüs olsun" gibi net tepki göstermeleri ve tabi varsa yürekleri ambargo uygulamalarıdır!

Aksi halde bu ve buna benzer daha çok olaylar yaşanacaktır!!!

Siyonizm Daha Çok Güçleniyor:

Siyonizm’in yakın tarihine baktığımızda yenidünya nizamıyla ortaya çıkmış Theodor Herzl önderliğinde kurulmuş bir Yahudi siyasi oluşumudur.

Siyonizm bugün çok güçlü olmasaydı, neler olurdu birkaç örnek vereyim inanıp inanmamak sizin kararınız olsun!!!

Siyonizm olmasaydı;

Trump ABD Başkanı olamaz, Hillary Clinton başkan olurdu!

Trump Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul etmezdi!

Apple 2016 yılında yıllar sonra 7,8 milyar dolar zarar etmez bu zararı da karına kar olarak katardı!

Samsung, Galaxy Note 7 cihazında büyük hata yapmaz ve batarya sorunu yüzünden cihazı toplatma kararı almazdı!

ABD Eski Başkanı John F. Kennedy ve kardeşleri öldürülmezdi!!!

Volkswagen dünya genelinde 11 milyon dizel motorlu aracın sürüm (emisyon) testi manipülasyonundan etkilendiğini ve zararı karşılamak için yaklaşık 6,5 milyar avroluk bütçe ayırdıklarını açıklamazdı!

Suudi Arabistan’da Muhammed bin Selman bir saray darbesiyle veliahtlığa yükseltilemez ve onlarca Prens gözaltına alınamazdı!!!

ABD Merkez Bankası Rothschild Ailesi’nde olmaz ve istediği zaman dolar basamazdı! (Dolar karşılığı olan bir para değildir.)

Yukarıdaki maddelerin tamamında Siyonizm’in parmağı vardır. Siyonizm işte böyle görülmez büyük bir güçtür!!!

Muhammed bin Selman’ın Lüksü:

Forbes dergisine göre; ‘dünyanın en pahalı evi’ olan Cheteau 14. Louis’yi, Fransız şatosunu Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman 2015 yılın da 300 milyon dolara almış.

Bu Prens daha önce de Da Vinci portresini 450 milyon dolara almıştı. Bu kafayla İslam topraklarında akan kan biraz zor durur!!!

İnsan Olmak Cinsiyet Meselesi Değildir:

Özgün (Protest)  müziğin en güzel seslerinden olan Selda Bağcan, Kudüs konusunda konuşarak Amerika’nın Kudüs'ü başkent ilan etmesine en güçlü karşı koyan ve en gür ses çıkaran ülkenin Türkiye olduğunu ve bir sanatçı olarak İsrail'in zulmüne uğrayan Filistin halkı için Doğu Kudüs'e gidip konser vermek isteğini söylemiş.

Hay sen çok yaşa, sevgili Selda abla!!!

Sanat camiasından birileri de kendi insanlığını sorgulayıp, seni örnek alarak kendilerine yakışanı yapmalıdır.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

 

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar