https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-bc606a5c79.png
Ahmet ÖZTÜRK

Neler Oluyor Bize - 2 -

30-08-2017 13:35

Adalet Kurultayında İçki Âlemi:

Sevgili okurlarım CHP’nin adalet kurultayı yaptığı Çanakkale’de, CHP’li kendini bilmez birkaç densizin şehitlikte alkol alması kabul edilir bir durum değildir. Alkol almalarını kınamıyorum yanlış anlaşılmasın ben şehitlikte alkol alınmasını kınıyor, doğru bulmuyor ve o yüzden bu densizliklerinin yanlarına kar kalmasını da istemiyorum.

Siz adalet deyip yürüyüş yapacaksınız, kurultay yapacaksınız sonrada kendini bilmez birkaç kişiye sahip çıkamayacaksınız. Peki sormazlar mı size, kendi kurultayına sahip çıkamayan CHP yarın nasıl hakkımıza sahip çıkacak diye?

 ‘’Bence değişim içten başlar.’’

Sertab Erener'e Büyük Saygısızlık:

Evet sevgili okurlarım demin okuduğunuz gibi ‘’Bence değişim içten başlar.’’ Çünkü söz konusu maalesef yine bir CHP’li. Bir belediye başkanı düşününki Türkiye’ye mal olmuş bir şarkıcının sahnesine çıksın ve ağzına geleni söylesin.

Çatalca Belediye’sinin Erguvan Festivali'nde sahne alan şarkıcı Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki gösterdi. Erener, hayranlarını protokol alanına davet etti ki bu çok normal bir durumdur. Ancak belediye yetkilileri buna izin vermedi. Bunun üzerine Erener sahneyi terk etti. Duruma tepki gösteren izleyiciler Belediye başkanına ve yetkililerine tepki gösterdi. Belediye Başkanı Cem Kara sahneye çıkarak "Sabaha kadar da Sertab diye bağırsanız, bu ilçenin şehr-i emiri benim, bu organizasyonu size sağlayan benim. Yuhalamayla bu sorunları çözemezsiniz" diyerek seyircilere ayar vermeye kalktı. Bunun üzerine yeniden sahneye çıkan Sertab Erener hayranlarını bu kez sahneye davet etti. Sahnedeki Cem Kara'ya ise "25 yıldır bu işi yapıyorum, lütfen çekilir misiniz sahnemden" diyerek sert tepki gösterdi.

Bence bu belediye başkanı olanları sonuna kadar hak etti ancak bu yetmez. ADALET arayan CHP bu başkan arkadaşımıza ‘’aradığı adalet’’ ile davranmalı ve cezalandırmalı. ‘’Bence değişim içten başlar.’’

Arakan Müslümanları:

Suçları Müslüman olmak mı? 3 günde 3 bin Arakanlı Müslüman kardeşimiz katledildi. Nerde dünyanın büyük baş efendilerinin itirazları nerde! Bu ve buna benzer olaylarda olduğu gibi yine yalnız Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi çıkıyor.

Avrupa Rohingya Konseyi (ERC) Sözcüsü Dr. Anita Schug, Myanmar'ın Arakan eyaletinde son 3 günde ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda 2 ila 3 bin arası Müslüman'ın katledildiğini söylüyor. Ve dünyada bu zulme sessiz kalıyor sevgili okurlarım. Acaba ölen Müslüman’lar değil de gayri Müslüman olsalardı yine sessiz kalırlar mıydı?

Myanmar'da 1982'de kabul edilen yasayla vatandaşlık haklarını kaybeden Arakanlı Müslümanlar "devletsiz" sayılıyor.

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından "eziyet gören dini azınlık" olarak kabul edilen Arakanlı Müslümanlar, hem şiddet olaylarına hem de yasal, ekonomik ve toplumsal ayrımcılığa maruz kalıyor.

Kurban Bayramı:

Kurbanlık büyük baş hayvanları da sizin için Allah’ın dininin nişanelerinden kıldık. Sizin için onlarda hayır vardır. Onlar saf saf sıralanmış dururken (kurban edeceğinizde) üzerlerine Allah’ın adını anın. Yanları üzerlerine düşüp canları çıkınca onlardan siz de yiyin, istemeyen fakire de istemek zorunda kalan fakire de yedirin. Şükredesiniz diye onları böylece sizin hizmetinize verdik. Hac Süresi - 36. Ayeti Kerime

Türkiye’nin gülen yüzü, değerli sanatçı Vatan Şaşmaz’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun.

Tüm Ümmeti Muhammed’in Kurban Bayramı’nı Kutlarım.

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet ÖZTÜRK

[email protected]

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar