Yılmaz, Türk Dünyası Hizmet Ödülü alacak

BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kosova'nın tek Türk belediyesi unvanını taşıyan Mamuşa Belediyesi tarafından her yıl verilen "Türk Dünyası Hizmet Ödülünü" almak üzere Kosova'ya gitti

Güncel - 22-07-2015 19:30

Yılmaz, Türk Dünyası Hizmet Ödülü alacak

BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kosova'nın tek Türk belediyesi unvanını taşıyan Mamuşa Belediyesi tarafından her yıl verilen "Türk Dünyası Hizmet Ödülünü" almak üzere Kosova'ya gitti.

Bolu Belediyesinden alınan bilgiye göre, Mamuşa'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Domates Festivali'nin yedincisi, 22-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Festival, 23 Temmuz'da verilecek festival yemeği ile başlayacak ve Mamuşa Belediye Başkanı Arif  Bütüç açılış konuşması yapacak. 

Daha sonra Düzce Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde festival yürüyüşü yapılacak ve Anadolu İlköğretim Okulu bahçesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 

Festival, Türk Dünyası Hizmet Ödülleri ve şükran plaketlerinin verilmesiyle devam edecek.

Yılmaz, eşi Güler Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcığlu ve belediye yetkilileriyle Türk Dünyası Hizmet Ödüllünü almak üzere Mamuşa'ya gitti. 

 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

Cumhuriyet Tarihinin İhracat Rekoru Kırıldı

27-06-2026 - Güncel

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

Aytun Çıray’dan Yoldaş Medyaya Ambargo Tepkisi

27-06-2026 - Güncel

  • eşya depolama
  • ahsap mobilya Turkey Hair Transplant Packages ts3 satın al Anlaşmalı Boşanma Davası FUE iptv bayilik Eşya depolama iptv bayilik Antalya Flughafen Transfer