Siyaset
Giriş Tarihi : 19-03-2014 19:12   Güncelleme : 19-03-2014 19:12

TEKKEKÖY HASTANESİ NE OLDU!

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar düzenlemiş olduğu toplantıda mevcut belediye başkanını sert sözlerle eleştirdi.

TEKKEKÖY HASTANESİ NE OLDU!
Togar, CHP'li zihniyetin yeni bir proje üretmek yerine  mevcutları yenileyip süslediğini halka sunduğunu ifade ederek , İlçede bulunan parkların madde bağımlıları ve satıcıları ile dolduğunu vatandaşın ailesi ile oturamadığını iddia etti.

HELİKOPTERLİ HASTAHANE NEREDE

 Adalet ve Kalkınma Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, mevcut belediye başkanına 2009 proje kitapçığından yüklenmeye devam ediyor. Seçmenleriyle yaptığı her toplantıda bu konu üzerine de duran Togar” mevcut belediye başkanının Tekkeköy için herhangi bir projesi olmadığını zaten 2009 yerel seçimlerinde kullandığı proje kitapçığındaki hiçbir vaadini yerine getiremediğini ve bu yüzden de insanlara proje sunacak yüzü olmadığını her gittiği yerde insanlara bu projelerin hayal ürünü olduğu anlatarak soruyorum size siz aşağıçinikte bir sağlık merkezi biliyormusunuz ben yıllardır o bölgeye gidiyorum bırakın sağlık merkezini bir çivi bile çakılmamış. Hastahane yapıyordu hastahanenin çatısına helikopter iniyordu bu helikopter acaba Pekin'emi yoksa Tokyoyamı indi çok merak ediyorum Artık tüm Tekkeköy biliyor ki mevcut başkan 2009 seçimlerinde bir balon olarak geldi şimdi ise bu balonun inme vakti gelmiştir. Hangi vaadine baksak hepsi elimizde kalıyor ya insan numune olarak bir tanesini yapar insanların yarın yeniden karşısına çıkacağının hesabıyla bu insanlar bana bunları sorar da dememiş sadece hayal kurmuş ve bu hayallerini ne yazık ki 2009 da çok iyi pazarlamış. Ama unutmaması gerekir ki zaman çok hızlı akıyor insanlar 2009 verilen sözleri unutmuyor ve bunun hesabını sormak için 30 Mart'a gün sayıyor. Kendisi de çok iyi biliyor ki insanlar bunun hesabını kendisinden soracak ve seçimlerden büyük bir hezimetle çıkacaktır” dedi.

AŞAĞI ÇİNİK ACINACAK HALDE

Konuşmasının devamında Togar, “mevcut belediye başkanının çok ta hakkını yememek lazım 2009 seçim kitapçığında ki bir sözünü tuttu o da şudur ki kitapçığında aşağıçinik sağlık merkezinin içinde çamur banyolarından bahsediyor belki çamur banyolarını yapamadı ama aşağıçinik halkını da çamurun içinden çıkaramadı. Birde seçim sloganlarının içine şöyle yazdırmış “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” sayın başkanın ayinesini tüm Tekkeköy gördü. “Tekkeköy'ün kaderini değiştiren başkan” olarak nitelendiriyor kendisini sen Tekkeköy'ü kendi kaderine terk ettin. Bu yapamadıklarında sayesinde ne yazık ki Tekkeköy halen köy olmaktan kurtulamadı. Buradan kendisine tekrar sesleniyorum kendi rızanla koltuğu bırak yoksa büyük bir hezimet yaşayacaksın” diyerek sözlerini tamamladı.
 
adminadmin