Spor
Giriş Tarihi : 17-10-2013 13:50   Güncelleme : 17-10-2013 13:50

AYNI NAKARAT!

Geçen sezon Ankaragücü yenilgisi sonrası kendi taraftarını eleştiren Başkan Emin Kar, şimdi ise taraftara çağrı yaparak, ligin geride kalan haftalarında beklenen taraftar sayısına ulaşamadıklarını, Balıkesirspor maçı ile birlikte dolu tribünlere oynamak istediklerini söyledi.

AYNI NAKARAT!
önceki sezonda katıldığı bir televizyon programında taraftarı hedef alarak, “Bir kombine ya da bilet alıp maça gelmiyorlar, sonra ise o futbolcu alalım, şu futbolcuyu alalım diye sosyal medyada yorum yapıyorlar” diyen Kar bu gün de ligin geride kalan haftalarında beklenen taraftar sayısına ulaşamadıklarını, Balıkesirspor maçı ile birlikte dolu tribünlere oynamak istediklerini söyledi.

AYNI NAKARAT

Kulüp Başkanı Emin Kar, "Samsun şehri takımına sahip çıkmıyor. Bunu kombine satışlarından anlayabiliriz. İçeride oynadığımız son maçta 4 bin 700 kişi maça geldi. Bu benim çok garibime gitti. Hem ilk 6'ya, şampiyonluğa oynayalım diyeceksiniz, hem iyi takım yap diyeceksiniz, hem bizim yerimiz Süper Lig diyeceksiniz, ama 4 bin 700 kişi ile maça geleceksiniz. 28 bin lira hasılat yapacağız, 32 bin lira masrafımız olacak. Onun için şehrin takımına sahip çıkması lazım" dedi.

Taraftarların en azından maça gelerek takıma katkı sağlamaları gerektiğini ifade eden Başkan Kar, "Burası futbol şehri, yerimiz burası değil diyoruz ama sahip çıkmaya gelince beklediğimiz seyirci sayısına ulaşamıyoruz. İnanıyorum ki Balıkesirspor maçında stadımız dolar ve arkamızda güvencemiz, 12'nci adamımız, taraftarlarımız yanımızda olur. Biz de onlara 3 puanı hediye ederiz. Samsun'un bir özelliği var. ya düşmemeye oynayacaksın, ya da zirveye oynayacaksın. Bizim dönemimizde de öyleydi. Stat o dönemler ful oluyor. Ama ortalarda olduğumuzda stadımız dolmuyor. Geçen sezon ortalama 12-13 bin kişiye oynuyorduk. Bizim taraftarlarımızın büyük bölümü çalışan kişiler. Ama bu takım için 2 saatlerini harcamaları lazım. Samsunspor hepimizin takımı" diye konuştu
adminadmin