https://www.akasyam.com/files/uploads/user/-b8b0a53c6e.png
Zuhal GÜNDÜZ

Batıya insanlık yükleniyor!

02-03-2022 15:29

Pandemi bitti. Hadi geçmiş olsun!

Gündem Savaş...

Gerekmedikçe (uluslararası hukuk da gereklilikler bellidir.) Savaşa hayır diyoruz biz de hep.

Lakin bu süreç de “Ukrayna ve Zelenskiy Sevenler Cemiyeti” kurmaya gerek olduğunu da düşünmüyorum.

Bir kendinize gelin hele.

Siz gelmiyorsanız kendinde olanları Rusçu diye yaftalamayı bırakın.

Savaşa hayır demek ayrı bu şekilde alt yapısı herkesçe bilinen Zelenskiy savunuculuğu ayrı!

Zelenskiy kimdir ne yapmıştır!

Türkiye’ye yakınlığı sahne de kafasına fesh takıp dalga geçmesinin, Sayın Erdoğana utanmadan ‘bıyıklı hamam böceği’ diye hakaret ötesinde nedir?

Kimi, neyi kutsamaktasınız!

Zelenskiy’in manidar mesajlarla Türkiye’yi işin içine sokma çabasını görmemek için kör olmak gerek!

 

Kim kimin kuklası?

Bizi götürmeye çalıştıkları yer neresi?

Kim kime dost?

Pardon hafıza kaybına mı uğradığımız sanılmada ?Öyle ise söyleyelim hemen hayır kesinlikle!

Biz savaş olmasın, dil, din, ırk ayrımı yapmadan çocuklar ölmesin barış olsun çabasındayız.

Yoksa Batılıların yıllarca Afganistan’ı, Suriye’yi, Libya’yı, Irak’ı, Bosna’yı... gözlerini kırpmadan acımadan, haince vurduklarını (vuruyor olduklarını) unutmadık!

Doğu Türkistanda ki binlerce kardeşimize türlü işkenceler yapıp orada soykırım uyguladıklarını, halen uyguluyor olduklarını,

Avrupanın göbeğinde soykırım yapılırken kimsenin Sırplara ambargo uygulamadığını,

Ortadoğu da savaşın içine doğan yavruları teni beyaz, gözleri mavi değil diye görmeyenleri,

Kimsenin onları bir dakika bile haber yapmadığını,  Sırf Müslüman diye Aylan bebeğin altı buçuk yıl önce kıyıya vuran minik bedeninin konuşulmadığını,

Suriye’de Afganistan’da savaştan kaçanları almayıp onları korkak, hain diye adlandıranların bugün Ukraynalı mültecileri almak için yarış içinde olduklarını da unutmadık!

 

Biz İnsan olduğumuz için, Müslüman Türk olarak vicdanlı, merhametli bir Millet olduğumuz için;

Mavi gözlü, sarışın Medeni Avrupalı (!) insanlar, çocuklar diye ayırım yapan, ötekileştiren, ölümü Müslüman çocuklara layık gören ahmakların, soysuzların aksine hiç bir şekilde ayrım yapmadan dün de bugün de her daim barışın, mazlumun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

 

Savaşdayken bile bitmek bilmeyen ayrımcılık içinde insanlar! Afrika Birliği Ukrayna’nın Afrikalılara yönelik ayrımcılığını kınayan bildiriyi yayınlayayı daha bir gün oldu. Bu ayrımcılıklar bitmeden savaşlar nasıl bitsin! Batının Müslüman Türklerden öğreneceği çok şey var! Başta insanlık!

 

Bir savaş var evet lakin savaşın bize medya tarafından servis edildiği gibi olduğundan emin olmayan bir çok insan var.

Eski görsellerin, videoların paylaşılması bunlara dair sonrasında hiç bir açıklama yapılmaması insanların kafasında bir çok soru işareti bıraktı.

Dün de Ukrayna askerleri tarafından İdlib, Kızılelma yazılı havan mermilerinin paylaşılması kontrollü süreç diyenleri destekler nitelikte devam etmekte.

 

Bunların üzerine;

Eğitimsiz sivillere çerez gibi silah dağıtmakla övünmek!

Sahte komedyen kahramanlar üreterek gündemi değiştirmeye çalışmak!...

Daha sayamadığım bir çok manidar eylem.

Eğitimsiz silahlandırılan o insanlar çatışmalar da öldüklerinde peki ne olacak? Sivilleri öldürdüler mi?

Yapmayın etmeyin! Sivilleri ölüme sürüklemek nedir!

Savaşın da adabı vardır.

 

Batı medyası  (istisnaları dışında) son sürat ikiyüzlülükleriye iş başında!

Yalan haber üretimi dorukta!

Yazılar okuyorum batı medyasına belalar okuyan,

Doğruya doğru yerden göğe haklı olan.

Tamam da bela okuduk onlara oh ne güzel rahatladık bitti mi? Bu kadar mı?

Peki ya pusulayı bize çevirsek durum nasıl olur?

Bizim medyamız ne kadar samimi, ne kadar dürüst, ne kadar bizim?

Akasyam haber gibi tarafsız, dürüst haber yapan haber ajansı kaç tane? Bunların sayısını arttırmak bizim boynumuzun borcu değil mi?

 

Denilecek şey çok da yazı sınırlı.

Öyle ise en kısasına bağlayalım.

Hava puslu şeytanı ayırt etmek zor.

Bu noktada bizler Türkiyemizi savaşa sokacak ortam oluşturmaya çalışanların dolduruşuna gelmeyelim.

Her seferinde ‘Bayraktar’ vurgusu yapıp Türkiye’yi açık hedef gösterenlerin, yeni dünya düzeni adına bizleri savaşa sokmaya çalışanların oyunlarına gelmeyelim!

 

Biz savaş istemiyoruz!

Bizim Politikamız da belirleyici ‘İslam gayesidir.’

O yoksa başka neyin olduğunun önemi yok.

 

Ukrayna da İnsanlık ölüyor diye naralar atanlar! (Savaşı desteklememekle, orada ki insanların bir an önce bundan kurtulması duasında olmakla beraber)

Yok canım insanlığın ölümü yeni değil!

Sen ucu sana dokununca öyle sandın!

İnsanlık Afrika’da, Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Çeçenistan’da, Irak’da, Hocalı’da... ölmüştü zaten yıllar, yıllar önce!

Biz o zaman da karşıydık savaşa şimdi de karşıyız!

Sizin gibi insanlık yüklemesi top bize dönünce olmuyor!

 

Allah (cc.) Ülkemizi ve tüm insanlığı;

Yeni dünya düzeni başlığı altında, LGBT, Pedefoli, Tramshumainum, Metaverse, Nesnelerarası iletişim kısacı her türlü zıkkımın inşası için emek verdiğini söyleyen soysuzlardan, iki yüzlü insan maskesi altında gezenlerden, ülkemizi planlı savaşların içine sokmaya çalışanlardan, dost görünüp düşman olanlardan korusun, muhafaza etsin, ferasetimizi gücümüzü arttırsın. Bizi ve tüm insan olan insanlığı görünür, görünmez her türlü kötülükten korusun.

Amin.

Kalbimiz Türkiye ile!

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI Öz değeri olmayanın özgüveni nasıl olsun! Zaferin Yakındır Ey Filistin! İsrail’i Sonsuza Kadar Boykota Devam! İsrail soykırım yapıyor! Ben filistin çocuğuyum! Son Gülen İyi Gülecek! Elimize kan bulaştı! Kişisel gelişim mi istiyorsunuz, müslüman yaşayın! Keşfederdik Dünyayı Dört Baştan Karama Karalama Oku Oku Anla-1 Tek Kişisel Gelişim Kitabı Kuran-I Kerim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının Açıklamaları Şifa İnançsızlığın Ağırlığından Kurtulma Bir De Böyle Düşün O Zaman... Ene-l Hak... Kaygılıyım! Seçimden Önce Elif Be- Te, Seçimden Sonra LGBT! İstikametin Cennet Olsun… Kendi Cesedimizin Elinden Tutarak Kabire...! Sanmaydı Aslında Öyle Değildi... Artık Melekler Şahit Değil, Dinine İmanına! Ne Üzerinden Neye Saldırı Çabası! Bugün Yaşamak İçin Güzel Bir Gün Şeytanların Kardeşleri Git İntiharına Namaz Kıl Vakitlisinden!” İslam’ın Şiarı Kurban... Altı Kızımla Birlikte... Seçilmiş Bir Derdin Müptelasıyım! Bugün Günlerden Ayasofya! Dua da Kelimeler Ayrı Bir Özen Ayrı Bir İlgi İster... Ey İman Edenler İman Edin...! Başkomutan Dedi İnin Meydana! İndik Sahip Çıktık Aziz Vatana! Beklenen Gün...! Barolar “Örgütlenme Özgürlüğü Hiç Bir Örgüte Üye Olmama Özgürlüğünü de Barındırır.” Avukatları Kabul Eden İlk Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan 2M Artı 2T Sayın Gül Eski Dost Düşman Olmaz! Pislikler Hep Klozetlerin İçinde Mi Olur! El-Cevabu Ahmakü’s Sükut! “Çocuklarınıza Sahip Çıkın! Sonra Bizim Başımıza Sıkıntı Oluyorlar!!!” Biz Avukatlar 29.06.2020’de TBMM’de Buluşuyoruz! Aldırmazlık Maskesini Çıkarın Artık! Her Koyun Kendi Bacağından Asılmaz! “Adalet’in kendisine anlatın hadi Bütün bu olup biteni!” “Asr-ı Saadet Başlangıcı Mevlid-i Nebi” “İnsanların en şerlileri…” Seven sevdiğini göstersin! “ Terzi sürekli ölçmek…” ​“Anne sevgisi bedava…” Terör sevici siyasetçilere! “İmtihan…” Başlarım sizin Kürdistan davanıza! Bakış açını değiştir, Hayatın değişsin! Hicri Yılbaşı Hicretimiz Allah’a ve Resûlüne… İslam Davasının Aziz Mücahide’si Şule Yüksel Şenler… Anne lütfen ölme... ölmek istemiyorum! Bölüşürsek tok oluruz bölünürsek yok oluruz! Kurban gelenek değil! İbadettir! Kirpi mesafesi “Bindik bi alamete gedeyoz gıyamete!” Ruhu Yazı İle Ölümsüzleştirme Macerası… Ak kurt ya da bozkurt değil… Müminim! 15 Temmuz İşbara Alp; Kurt Kaya Çöz Elini! Selam millet ben İstanbul sözleşmesi! Gerçeğin kutsal vizyonu!