Eğitim
Giriş Tarihi : 22-01-2014 12:42   Güncelleme : 22-01-2014 12:42

SİMGE DERGİSİ BAFRA’DA!

Simge Dergisi Bafra Temsilcisi Ahmet Mücahid YILDIZ Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati AYDIN’I ziyaret etti.

SİMGE DERGİSİ BAFRA’DA!
Dergi hakkında bilgi veren Yıldız şunları söyledi;

 ‘’Bizler imam hatip davasını benimsemiş, imam hatip ruhuna vakıf insanlarız. Bizim gibi imam hatip ruhuna vakıf olan genç arkadaşlarımızla beraber İmam Hatiplilerin tek ve güçlü bir sesinin olması için harekete geçtik ve ‘’Simge Dergisi’’ adı altına bir dergi çıkarmaya karar verdik. Dergimiz Samsun’da çıkmaya başladı ve kısa sürede gerekli tanıtımlar yapıldı. Şimdi 3. Sayımızı çıkardık, Samsun ve civarı bütün ilçelere temsilci atadık. Amacımız sadece Samsun bölgesine, İmam Hatip camiasına değil, Tüm öğrenci kitlesine ulaşmaktır. Allahın izniyle dergimiz Samsun ve ilçelerde sağlam bir temele oturduktan sonra Diğer illere de ulaşacaktır. Dergimiz tamamen bağımsız olup, kar amacı gütmeyen bir dergidir, Biz istiyoruz ki Müslüman gençler Müslümanlık şuuruna vakıf olsunlar. Bu sebeplerden dolayıdır ki Simge Dergimizin bu sayısında İmam Hatiplerin İlim ve Aksiyon ile münasebetini mercek altına aldık. İmam Hatipte okuyan öğrencilerden İmam Hatip mezunlarına kadar farklı kitlelerin yazılarına yer verdik.’’dedi.

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Berati AYDIN’DA Simge Dergisi Bafra Temsilcisi A.Mücahid YILDIZ’A teşekkür ederek sözlerine başladı.

Aydın ‘’ Simge bir lise dergisi için fazla kaliteli. Sizin bir öğrenci olarak buraya gelmeniz, bu çalışmaları yapmanız büyük bir gayret. Bu işin bir de mutfağı var sonuçta. ‘’ İmam Hatip öğrencisi tıp okur, hukuk okur’’ un dışında böyle bir çaba da kendini geliştirmenin yetiştirmenin bir yoludur. Emekle oluşmuş çaba sarf edilmiş ve birçok anlamda ‘’öncü’’ diyebiliriz Simge için. Her şeyden önce dergiyi çıkarmak; dert sahibi olmak, misyonu olmak ve ideali olmak demektir. Bu çıktığınız kutlu yolda sizleri tebrik ediyorum. İmam Hatip okullarının tanıtımı noktasında büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum. Sizin gibi aksiyoner öğrenciler bizim için veli nimettir. Her zaman arkanızdayız. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun’’dedi.  
adminadmin