Siyaset
Giriş Tarihi : 22-01-2014 12:10   Güncelleme : 22-01-2014 12:10

YAPILMAYANLARI YAPMAYA GELİYORUZ

Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, 30 Mart'ta Atakum'da yine "yapılmayanları yapmak", Atakum'a çağ atlatmak için geleceklerini söyledi.

YAPILMAYANLARI YAPMAYA GELİYORUZ
Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Bektaş, Atakum'da mahalle mahalle gezerek, yeni döneme ilişkin plan ve projelerini anlatmaya devam ediyor.
 
 BUGÜNLERE ATAKUMLU'NUN DUA VE DESTEĞİYLE GELDİK

Atakum'da yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle, Atakum'a "çağ atlatacaklarını" söyleyen Başkan Bektaş, "Atakum'da yeni bir dönemi başlatacağız. Deyim yerindeyse çağ atlatacağız. Atakum'da, bir ilçe belediyesinden beklenenin çok üzerinde işlerle geliyoruz. Bunu, bundan 5 yıl evvel başardık. Bir beldeyken, tıpkı bir ilçe belediyesi gibi çalıştık. Bu seçimlerden sonra da Allah'ın izniyle Atakum'u Karadeniz'in başkenti olacak bir ilçe haline getirmek için elimizden geleni yapacağız. Atakum için, gece gündüz demeden, tüm ekiplerimizle, Atakum halkının güven ve desteğini de alarak, kayıp yılları telafi edeceğiz" dedi.
 
SAMSUN'DA İLKLERİ BAŞARAN BELEDİYE

Atakum halkının desteğiyle bugünlere geldiklerinin altını çizen Başkan Bektaş, "Eğer onların desteği olmasaydı, bizler bugünlere gelemezdik. Atakum halkı, ilk göreve başladığımız gün, bize güvenerek, destek vererek, belediyecilikte Samsun'da ilkleri yaşatmamıza, çağ atlatan projeler yapmamıza ön ayak oldu. Atakum halkının desteği ile bugünkü Atakum'u meydana getirdik. Atakum'da proje nedir, başarı nedir, belediyecilik nedir, hepsini  Atakum halkı bizimle öğrendi, bizimle hizmetin tadına vardı. İşte şimdi, 30 Mart'ta yeniden birlikte olacağız. Atakum'da, yine yapılmayanları yapacak, yine Atakum'u parmakla gösterilen, örnek bir ilçe haline getireceğiz. Bunun için de tüm Atakum halkının desteğiyle, dualarıyla geliyoruz" diye konuştu.
adminadmin