Analiz
Giriş Tarihi : 18-03-2014 15:52   Güncelleme : 18-03-2014 15:52

TEKKEKÖY DEĞİŞİMİ AK PARTİ İLE GÖRECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, 16 Mart Pazar günü 19 Mayıs Mahallesi Meskenler Mevkiinde gerçekleştirdiğimiz açık hava mitingine katılıp desteklerini esirgemeyen Tekkeköylü hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Sizlerin bu çoşkusu ve isteği Tekkeköy halkının ne kadar hizmete susamız olduğunun bir göstergesidir. Sizlerinde desteğiyle inşallah 31 Mart'ta Tekkeköy yeni bir hizmet sabahına uyanmış olacaktır.

TEKKEKÖY DEĞİŞİMİ AK PARTİ İLE GÖRECEK
Adalet ve Kalkınma Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, İlçeye Bağlı 19 Mayıs mahallesin'de düzenlediği açık hava mitinginde seçmenlerine seslenerek:'Göreve geldikleri andan itibaren Kurtuluş mahallesin'de bulunan Ormanlık alanın eteklerine Kır kahvesi ve restoranı olan sosyal tesis alanı yapımının sözünü verdi.
 
 
İlçeye Bağlı 19 Mayıs mahallesin'de seçmenlerine seslenen Adalet ve Kalkınma Partisi Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar', İlçemiz İktidar ile buluştuğu andan itibaren İlçenin ne denli değiştiğini ve geliştiğini hep beraber göreceğiz. Biz mevcut Başkan gibi boş vaadler peşinde olmadık, daima millet edası ve Daima hizmet aşkıyla yolumuza devam ettik'dedi.
 
GÖREVE GELDİĞİMİZ ANDAN SONRA İLÇEMİZ PARMAKLA GÖSTERİLECEK
 
İlçye Bağlı Pınar mahallesin'de bulunan hayvan pazar yerinin çocuk Parkına çevireceklerinide sözlerine ekleyen Togar sözlerine şu şekilde devam etti:' Pınar mahallesi seni unuttum sanma, o ucube hayvan pazar yerini Çocuk Parkı olacak. Bu ilçenin gençlerini'de unuttum sanmayın öğle bir gençlik merkezi geliyorki içinde Tekkeköy spor stadı, Basketbol, Voleybol ve Tenis Kortları bulunan ayrıca Sinema Salonu,restoranları, Kafeteryaları, Çay bahçeleri olan mükemmel bir gençlik merkezi benim insanımın da hakkı değilmi. Ayrıca Kurtuluş mahallesideki Ormanlık alanın eteklerine Kırkahveleri, restoranları,çocuk oyun Parkları, Piknik ve mesire alanları ve yapay gölüyle donatılmış Samsun ve Denizin ayaklarınızın altında olduğu, hafta sonları ailecek gide bileceğiniz bir tesis haline getireceğimiz'den hiç kuşkunuz olmasın. Biz Ak Parti ailesi olarak halkımıza, mevcut belediye Başkanı gibi hiç bir zaman boş vaadler vermedik daima hizmet verdik ve vermeyede devam edeceğiz'dedi.
adminadmin