DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 02-08-2022 17:33

Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok

Önceki yazılarımızda Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’nın Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan Ak Parti Erzurum Milletvekili Mürteza Zengin’den bahsetmiştik. Ardından Milli Eğitim sistemimize dayatılmaya çalışılan “Rotary Okulda” projesi hakkında yazılar yazmıştık.

Okul Aile Birliği ve Koruma Derneklerinin işlevi sona erdirilerek okul yöneticilerini Rotary Kulüplerine teslim etmek isteyen sersem bir proje ile aylarca uğraşmıştık. Rotary Okulda projesinin arka planında Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç vardı.

Neyse ki; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un makamını boşaltması ile o saçmalığa da son verildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin mason ve masonsever üyeleri bunlardan ibaret değil. Bir de Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok var. Başkan Altınok Mason ve türevlerini çok sever. Lions ve Rotary Kulüpleri’nin Keçiören’de cirit atmasından memnuniyet duyar.

Hatta Lions Kulüp ile saflarını sıklaştırıp omuz omuza geldiği, elinden ödül bile almışlığı vardır. Gazetelere yansıyan fotoğrafta ağzı kulaklarına varıyor, öyle bir seviniyor ki; sanırsınız başkana Nobel Ödülü vermişler.

Tabii ki bizler Lions’u mason olarak kabul eden cahillerden değiliz. Ancak bunlar Siyonistlerin kontrolündeki derneklerdir. Hepimizin bildiği gibi Rotary ve Lions Kulüpleri yurtdışından yönetilmektedir ve masonluk kadar sakıncalıdır.

Turgut Bey Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 2004 yılında Keçiören Belediye Başkanı seçildiği dönemde, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’nın Ankara Vadisi (şubesi) ile çok sıcak ilişkilere girmişti. Masonların Keçiören sınırları içinde okul yaptırabilmesi için tüm olanaklarını seferber etmişti. Böylelikle onları Ankara’nın en milliyetçi ilçesine sokmayı başarmıştı.

Keçiören Kardeşler Cumhuriyet Ortaokulu Masonların Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladığı yegâne okuldur. Masonlar Ankara’nın en milliyetçi bölgesinde mason önyargısını kırarak toplum nazarında hayırsever algısı oluşturmayı, burada okuyan çocuklar ve ailelerine şirin gözükmeyi hedeflediler. Keza, okulu bağışladıktan sonra köşeye çekilmediler.

Okuldaki birçok etkinliğe katılarak, hatta birçok etkinlikte başı çekerek, ihtiyaçları karşılayarak, fakir öğrencilere yardım ederek öğretmen ve çocuklarla diyaloğa geçtiler. Bilmem bu yöntemler size yakın geçmişteki başka örgütlenmeleri hatırlatıyor mu? Ülkemizdeki geçmişi yüzyılları aşan masonların böyle bir yatırımı hayır için yapmadıkları ortada. Okul projesi masonların birbirlerine girme sürecini hızlandırmış, inşaat işleriyle ilgili yolsuzluk iddiaları mahkemelere kadar gitmişti.

Keçiören Kardeşler Cumhuriyet Ortaokulu projesi masonların kendi kimliklerini saklamadan “harici âlemde” yaptıkları ilk çalışma olması nedeniyle bir laboratuvar niteliğini taşımaktadır. Ortaokul öğrencilerine adeta “bak mason amcalar geliyor” şeklinde yanaşılarak minik beyinlere Subliminal mesajlar yerleştirilmiştir. Adalet ve Kalkınma Partisinin Belediye Başkanı Turgut Altınok sayesinde masonlarla buluşturulan öğrenciler, okul yöneticilerinin nezaretinde Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’nın etkinliklerine de götürülmüştür.

Mason Localarının Türkiye genelinde düzenlediği Anıtkabir buluşmalarına okulun öğrencileri okul kıyafetleriyle birlikte yıllarca taşınmıştır. Ortaokul sıralarında tanıştıkları “mason amcaları ”nın hiç de çekinilecek kişiler olmadığı fikri, ilerleyen dönemlerde okuldan yetişenlerin mason localarına kolayca adım atmasını sağlayacaktır. Üstelik localara verilen özgeçmişlerde “Keçiören Kardeşler Cumhuriyet Ortaokulu” yazması localara üyelik sürecinde avantaj bile olacaktır. Bu bağlamda tüm masonlar Turgut Altınok’a ne kadar teşekkür etse azdır.

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’nın Keçiören’de okul yaptırması aynı zamanda masonsever Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in dernekle kurumsal ilişkiler kurmasına da bahane olmuştur. Hatta bir rivayete göre Masonlarla Sezer’in Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde buluşmasını organize eden de Turgut Altınok’tur.

Sezer Masonları temsilen huzura giden Büyük Üstat Kaya Paşakay, Asım Akin ve beraberindekilere masonların toplumsal faydalarını saymakla bitirememiş, masonluğu laikliğin teminatı olarak gördüğünü söylemiştir.

Sayın Turgut Altınok’un nasıl bir hesap doğrultusunda bu işlerin içine girdiğini henüz anlayabilmiş değiliz. Aslında 18 BİN üyesi bulunan mason localarıyla ilgili pek çok şeyi de henüz anlamış değiliz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak Osmanlı’dan günümüze Mason Locaları ’nın işlevini ortaya çıkartacak çalışmalar çoğaldıkça, ülkemizde yürütülen Beşinci Kol çalışmaları deşifre oldukça, Turgut Bey’in de nasıl bir hesap doğrultusunda masonsever olduğunu anlamak mümkün olacaktır elbette.

NELER SÖYLENDİ?
@
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak? Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Kurumsal Şirk Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason yemini ve ölüm işareti! Mason adaylarına silahlı tehdit! Masonluk değil şarlatanlık! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA