DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Özhan KIZILTAN
Özhan KIZILTAN
Giriş Tarihi : 05-12-2018 10:03

Mason yemini ve ölüm işareti!

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneğinden başka hangi derneğe girerken, o derneğe bağlı kalacağınıza dair üç kitap üzerine yemin ettirilmektedir, merak ediyorum.

Diğer bütün mafyatik özelliklerini yok saysanız dahi, sadece bu yemin bile buranın aslında bir dernek olmadığını ortaya koyuyor. Dernek kisvesine bürünerek, yasaların verdiği serbestiyi kötüye kullanmak suretiyle faaliyet gösteren malum dernek, esas itibarıyla paramiliter bir kuruluştur. Bu paramiliter yapının felsefesini Haçlılar, çalışma kurallarını ise İngiliz Büyük Locası belirlemiştir.

Derneğe üye olduğunuz gün gözlerinizin bağlanarak, yarı çıplak hale getirildiğiniz, silahla tehdit edildiğiniz ve derneğin bütün kurallarına, bütün kararlarına uyacağınıza dair yemin ettirildiğiniz bir yapının sivil toplum kuruluşu olduğunu söylemek mümkün değildir. FETÖ adı verilen sinsi örgütle, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği arasında birçok benzerlik bulunmaktadır. Her ikisi de gizlilik prensibine sahiptir, her ikisi de gerek üyelerine karşı gerekse dışarıya takiyye yapmaktadır, her ikisi de belirledikleri yeni coğrafi alanlarda cemaatler oluşturmayı hedeflemektedir. Her ikisi de kendilerinden olmayanları ötekileştirmektedir. Her ikisinin de kökü dışarıdadır. Henüz hukuken ortaya çıkmasa dahi FETÖ’nün akıl hocasının üç yüz yıllık gizlilik ve dünyaya yayılma geleneği olan masonların olduğunu düşünmek zor değildir.

Bu mafyatik-paramiliter yapının, her derece için belirlenmiş selamlaması, esas duruşu, yemini ve ceza işareti vardır. Dışarıya sevgi ve kardeşlik mesajı vererek takiyye yapan derneğin gerçek yüzünü nefret, ölüm ve intikam hissi oluşturmaktadır. Önce tehdit edilerek sonra da üç kitap üzerine yemin ettirilerek iradesi ortadan kaldırılan, sonra da “ÖLÜM İŞARETİ” ile korkutulan üyelerin büyük kısmı uzun yıllar bu psikoloji içinde dernekte yapılan her işe biat etmek zorunda bırakılmaktadır.

Derneğe üye olurken edilen yemin mealen şöyledir; “…Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneğini Türk masonluğunda en yüksek otorite olarak tanıyacağım, kararlarına uyacağım…” Henüz tanımadığınız ve daha önce de tanıma imkânına sahip olmadığınız bir derneği daha ilk günden en yüksek otorite olarak tanımaya, kararlarına uymaya yemin etmiş oluyorsunuz. Dernekten ayrılıp aynı alanda çalışan başka bir derneğe gitmeniz, ya da ileride masonluk adına yeni bir dernek kurmanız yemin ile vicdanen elinizden alınmaktadır. Ayrıca, bu yeminle derneğe ait tüm kararları benimsemek zorunda bırakılıyorsunuz. Elbette bu kararlara karşı yasalar önünde itiraz etme, hatta uymama hakkınız vardır. Ancak böyle bir itirazda bulunursanız üç kitap üzerine ettiğiniz yemine aykırı hareket etmiş, asilik yapmış olarak şerefsizlik konumuna düşersiniz. Başka bir anlatımla, dernek üyelerinin yasalar önünde hakkını arama ve derneğin aldığı kararlara karşı çıkma hakkı, kutsal kitapları ve kişisel haysiyetinizi şahit tutmak suretiyle hukuken olmasa da vicdanen ortadan kaldırılıyor.

Derneğin mafyatik – paramiliter bir başka özelliği de; Her dereceye göre ceza işaretinin bulunması ve bunların her toplantıda birkaç kez yapılıyor olması. Örneğin Çırak derecesindeki ceza işareti, kendi eliyle boğaz kesme hareketidir. Bir çırak, sırrını ifşa ettiği takdirde kendi eliyle boğazını keser. Kalfa derecesindeki ceza işareti, sadakatsizlik yaparsa kendi eliyle kalbini yerinden söküp atmaktır. Üstat derecesindeki ceza işareti ise; Üstatlığa ihanet ederse sağ eliyle karnını ikiye yarmak olarak özetlenebilir.

Ülkemizde dernek çatısı altında çalışan bu sinsi mafyatik-paramiliter teşkilat, üyelerini işte bu şekilde baskı altına alıyor, yasalar önündeki iradesini, şikâyet hakkını,  bu şekilde vicdanen ortadan kaldırıyor. Aklın ve bilimin ışığında çalıştığını, topluma faydalı olduğunu öne süren derneğin yapısal olarak, bir zamanlar yasal görünümde olan takiyyeci derneklerden farkı olmadığı ortada.

Özhan Kızıltan

NELER SÖYLENDİ?
@
Özhan KIZILTAN

Özhan KIZILTAN

DİĞER YAZILARI Erdal Beşikçioğlu mesaj mı veriyor! Masonlar Fabrika Ayarlarına Dönüyor Sayın İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya Arz Ederiz! Ertuğrul Özkök ve Mason Davetiyesi Büyük Locada ‘İlerici Masonlar’ Paniği Kızıl Ordu’dan Taşeron Wagner’e CHP'yi Kim Kurtaracak Ezikler Siyaseti Sever! Ercan Öztürk Düzce’nin İşine Yarayacak Mı! Tuhaf Şeyler Oluyor Üç Milyon Dolarlık Mason vurgunu Tunç Soyer ve Türevlerinin Festival Atatürkçüğü Erenlerin Topu Küffarın Bağrında Patlayana Kadar Yazacağız Ak Parti’nin Masonsever Belediye Başkanı Turgut Altınok Masonlar aldatmaya devam ediyor! Millet İttifakının Hâmisi Masonlar mı Ciao Bella Elveda Güzelim Rotary Okulda Milli Eğitim Nerede? Hiram’ın katili masonlardır! Rotary dünyayı birleştirir! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 3, Biraderlerim Yalanla Kandırıyorlar Sizi Masonlar 15 Temmuz’u önceden biliyor muydu? Masonlar uydu hazır olan İmamoğlu’na! Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1 Mason Localarında Pireler Berber Develer Tellal Olmuş Notre Dame‘ın şifresi! Masonlar neden saklanıyor? Cemiyyet-İ Fesadiyye Türkiye’de Gizli Mason Locaları Biraderleriniz Şerefsizliğe Devam Ediyor Masonik sırlar; Masonluk siyasi örgütlenmedir Altı Tophane Üstü Şişhane Masonik Süperego Yıl 1947; Mine Çiçeklerinin Karşı Devrim Hikâyesi Masonların Tevrat Üzerine Yemini Masonların Okullara Sızma Projesi Yabancı istihbaratların yeni maşası kim olacak? Guguk Kuşu Masonik Sırlar: Bir Mason Asla Hür Olamaz Büyük Locanın Takiyyecilik Geleneği Masonluk nasıl ateistleştiriliyor? Burkina Faso Ve Zamanın Ruhu Kurumsal Şirk Misyoner Masonluk Evrenin Ulu Mimarı Deizmin Anahtarı Mason adaylarına silahlı tehdit! Masonluk değil şarlatanlık! Atatürkçü masonlar vicdanınız rahat mı? Erdem’siz Bir Locada Erotik Gösteriler Masonları Üzen Haber; Büyük Loca yöneticilerinin kafası karışıkmış Masallar Gerçekler Ve Masonlar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA