Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-10-2022 11:31   Güncelleme : 03-10-2022 11:31

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan BEM BİR SEN Samsun Şubesine Ziyaret

Samsun’da düzenlediği bir dizi program ile sivil toplum örgütleri ile buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ziyaretleri kapsamında Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan BEM BİR SEN Samsun Şubesine Ziyaret

Memur Sen ve bağlı sendikaların yeni hizmet binasını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ziyaretler kapsamında Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesini ziyaret ederek bir süre Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ve Bem Bir Sen Samsun Kadın Kolları Başkanı Yasemin Başer ile görüşerek sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

 

Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ‘a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan ziyaretleri bizler mutlu etti. Her zaman bizlerin aynında olduğumuz AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan’a teşekkür ederim.” Dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise Gayreti ve Başer’i tebrike ederek, Bem Bir Sen yerel idarelerde görevli memurlar adına önemli çalışmalara imza attığını belirterek memleketin hayrına olan her konuda STK’ların yanında olduklarını belirtti.

 

Ziyaretin sonunda Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Karaalsan’a ziyaretin anısına işlemeli Bayrak hediye edereken, Bem Bir Sen Samsun Kadın Kolları Başkanı Yasemin Başer ise çiçek takdim etti.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN