Eğitim
Giriş Tarihi : 12-11-2013 10:04   Güncelleme : 12-11-2013 10:04

BAŞARI'LI ÖĞRENCİLER ŞAHİNKAYA KANYONUNDA

Samsun Canik Başarı Üniversitesi öğrencileri sınav öncesi stres atmak için son yıllarda özellikle sonbahar mevsiminde sunduğu gözalıcı manzaralarıyla dikkat çeken Vezirköprü ilçesi sınırları içerisinde Kızılırmak üzerinde bulunan Şahikaya Kanyonunda gezi faaliyeti düzenledi.

BAŞARI'LI ÖĞRENCİLER ŞAHİNKAYA KANYONUNDA
Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ferhat Öztürk ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Harun Başaran eşliğinde düzenlenen Şahinkaya Kanyonu gezi faaliyetine 50 öğrenci katıldı.

Son yıllarda giderek meraklıları artan ve geçtiğimiz yıl Ulusal Turizm Bölgesi ilan edilen kanyonu tekneyle gezen öğrenciler muhteşem manzarasıyla göldeki seyahatlerinin ardından, yüksekliği 200 metreyi aşan kayalar arasındaki kanyonda bol bol fotoğraf çekme imkanı buldular. Sonbahardaki farklı manzaralarıyla öğrencileri kendine hayran bırakan göl ve kanyon, özellikle gökyüzünden suya yansıyan berrak yansımalarıyla geziyi görsel bir şölene çevirdi.

Gezinin, muhteşem manzaralarıyla sunduğu keyifli dakikalarla stres atma organizasyonuna dönüştüğünü söyleyen Yrd. Doç. Dr. Ferhat Öztürk, "Fotoğraf karelerine sığmayacak kadar özel ve dolu bir mekandayız. Apayrı bir ortam burası. Öğrencilerimizi, vizeler öncesinde moral ve motivasyonu yükseltme adına bir etkinlik düzenledik. Gördük ki sonbaharın tadı Şahinkaya Kanyonu’nda çıkıyormuş." diye konuştu.
adminadmin