Güncel
Giriş Tarihi : 13-12-2013 12:13   Güncelleme : 13-12-2013 12:13

BAŞKAN BEKTAŞ’I KAR BİLE DURDURAMIYOR!

Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, aday adaylığı açıklamasının ardından çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Başkan Bektaş, kar-kış demeden, soğuk havaya rağmen köy gezilerine devam ediyor.Başkan Bektaş dün de Taflan, Çatalçam bölgesini gezdi,esnaf ve vatandaşlarla görüştü,kahvehane toplantısı düzenledi.

BAŞKAN BEKTAŞ’I KAR BİLE DURDURAMIYOR!
Atakum’da belde belediyesi iken bir ilçe belediyesi kapsamında çalıştıklarını,yeni dönemde büyüyen bir Atakum için daha fazla çalışacaklarını kaydeden Başkan Bektaş, Çatalçam,Taflan ve Altınkum’a özel çalışmalar yapacaklarını söyledi.
 
 
“ BELDEYKEN İLÇE GİBİ HİZMET VERDİK “
 
Başkan Bektaş “ Bizim belde iken Atakum’da yaptıklarımız ortada,tıpkı bir ilçe gibi çalıstık.Gelecek dönemde de Atakum için tıpkı bir ilmiz gibi çalışacağız.Atakum’u büyüyen sınırlarıyla kucaklayacak, kent merkezinden köylerine kadar hizmetle buluşturacağız.Atakum’u kent meydanları ile genişletecek , her bölgeye ticari merkezler kurarak ekonomik ve sosyal gelişimi tetikleyeceğiz” dedi.
 
“KÖY-KENT AYRIMI YAŞIYOR”
 
Taflan ,Çatalçam ve Altınkum’un son 5 yıllık dönemde hizmetten yoksun kaldığının altını çizen Başkan Bektaş ,” Tıpkı Atakum merkezi gibi , Taflan, Çatalçam ve Altınkum ‘da hizmetten yoksun kaldı. Sokakları, parkları tabiri yerindeyse mezbelik durumda.Atakum’a yakışmayacak düzeyde. Belediye hizmet binaları eşe dosta,yandaşa peşkeş çekilmiş vaziyette. Mevcut yönetim buralara hizmet getiremiyor. Atakum’lu 2013 yılında köy-kent ayrımı yaşıyor.Aynı standartta hizmet alamıyor.Ama kısa bir zaman sonra bu bölgeleri de AK Belediyecilik ile , Hizmet ile tanıştıracağız,köydeki Atakumluyla kentteki Atakumluyu aynı standartta hizmetle buluşturacağız” diye konuştu.
adminadmin