Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-02-2023 15:32   Güncelleme : 27-02-2023 15:32

BEM BİR SEN’den Başkan Demir’e Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret ettiler.

BEM BİR SEN’den Başkan Demir’e Ziyaret

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Bem Bir Sen Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, SBB Başkanı Demir’e sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e nazik kabullerinden ötürü teşekkür ederek; “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e Bem Bir Sen İl Yönetim Kurulumuzca Makamında nezaket ziyaretinde bulunarak Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’nun selamını ilettik.  Ziyarette ayrıca kendisine sendikal

faaliyetler hakkında bilgiler aktararak güncel konular hakkında istişarelerde

bulundu. Her zaman çalışanının ve sendikamızın yanında olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir beye samimiyeti ve misafirperverliği için sendikamız adına çok teşekkür eder saygılar sunarım.” Dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN