Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-04-2024 16:13

BEM BİR SEN’den Havza Belediye Başkanı İkiz’e Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi Başkanı Savaş Gayretli, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcilerinden oluşan heyet Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

BEM BİR SEN’den Havza Belediye Başkanı İkiz’e Ziyaret

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Bem Bir Sen Samsun İl Başkan Yardımcısı Sabri Keskin ile Havza Belediye işyeri temsilcilerinden oluşan heyet Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek bir süre görüştüler.

Ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Havza Belediye Başkanı İkiz’e sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e nazik kabullerinden ötürü teşekkür ederek; “15 yıl Havza’ya hizmet etmiş ve tecrübesi, hizmet aşkı ile tanıdığımız ve güzel ilişkilerimiz olan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Her zaman çalışanının ve sendikamızın yanında olan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz  beye samimiyeti ve misafirperverliği için sendikamız adına çok teşekkür eder saygılar sunarım.” Dedi.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye  İl Başkan Yardımcısı Sabri Keskin, İl Denetim Kurulu Üyesi Hüdai Baltacı ve Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fatih Çeri eşlik etti.

adminadmin