Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-04-2025 12:04

Bem-Bir-Sen’den İlkadım Belediyesi’ne Ziyaret

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, sendikal çalışmalar kapsamında İlkadım Belediyesini ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen’den İlkadım Belediyesi’ne Ziyaret

Başkan Yardımcıları ve üyelerle görüşen Gayretli, talepleri dinleyerek çözüm odaklı mesajlar verdi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şubesi, sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, İlkadım Belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette İlkadım Belediyesi İşyeri Temsilcisi Alpaslan Cengiz ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Güven ve Mustafa Karaduman, ayrıca Özel Kalem Müdürü Halil İbrahim Aytaş ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Ziyaretin son bölümünde sendika üyesi memurlarla birebir görüşmeler yapan Gayretli, üyelerin taleplerini, görüş ve önerilerini dinledi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, sahada olmanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Yapmış olduğumuz ziyaretler ile sendika üyelerimizin taleplerini ve sıkıntılarını yerinde görüp onlara uygun çözümler üretmenin gayreti içerisindeyiz. Bem-Bir-Sen olarak gücümüzü aldığımız üyelerimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz.”

Sendikal faaliyetlerin yoğun bir şekilde sürdürüleceğini ifade eden Gayretli, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

adminadmin